DOLAR 32,3363
EURO 35,2038
ALTIN 2246,647
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yıldız Entegre, 18. Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması’nda (UİOB) öğrenciler ile bir araya geldi

    Yıldız Entegre, 18. Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması’nda (UİOB) öğrenciler ile bir araya geldi
    10.12.2019
    A+
    A-

    Her akademik dönemde farklı üniversitelerin İç Mimarlık Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması’nın bu yıl ki durağı Eskişehir oldu. Yıldız Entegre sponsorluğunda düzenlenen etkinlik 7- 8 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

    Her yıl mimarlık fakültesi öğrencileri tarafından farklı ev sahibi ekiplerle ve farklı şehirlerde düzenlenen Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması (UİÖB) bu yıl Eskişehir Teknik Üniversitesinin ev sahipliğinde, 7-8 Aralık 2019 tarihleri arasında Yıldız Entegre’nin sponsorluğunda gerçekleştirildi.

    ‘Tin – Tasarımın Özü, Sınırların Ötesi” sloganı ile düzenlenen etkinliğe Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 600 kişi katılım sağladı. Alanında başarılı iç mimar, mimar, şehir ve çevre planlama, endüstriyel tasarım gibi farklı meslek gruplarından profesyoneller öğrencilerle bir araya geldi. Eğitime verdiği desteği aralıksız sürdüren Yıldız Entegre’nin sponsor olarak geleceğin tasarımcılarına destek verdiği etkinlikte, mimarlık, iç mimarlık ve tasarım alanından önemli isimler konuk konuşmacı olarak yer aldı.

    Buluşmada öğrenciler Yıldız Entegre ürünleriyle tanışma, ürünlere ve sektöre dair soru sorma fırsatı buldu. Öğrencilere sektörel bakış açısı kazandırmak amacıyla “Tasarımda Orman Ürünleri” konu başlığı altında sunum yapan Yıldız Entegre, öğrencilere orman ürünlerinin mimari, iç mimari ve endüstriyel tasarımdaki önemine ilişkiler bilgiler paylaştı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.