DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yıldız Entegre, Soft Series koleksiyonu ile parkede fiyat-kalite dengesini zirveye taşıdı

    Yıldız Entegre, Soft Series koleksiyonu ile parkede fiyat-kalite dengesini zirveye taşıdı
    22.05.2019
    A+
    A-

    Yıldız Entegre ilhamını doğadan aldığı Soft Series koleksiyonu ile Türkiye’nin 7 mm kalınlığında tek parke üreticisi oldu. Yaşam alanlarına ağacın sıcaklığını ekonomik çözümlerle yansıtmak isteyen tüketiciler için vazgeçilmez bir ürün grubu olma özelliğini taşıyan Soft Series, fiyat-kalite uyumunun yanı sıra daha genç ve her mekana uyum sağlayacak renk imkanı sunuyor. Ürün hakkında bilgi veren Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin, “Soft Series ile tüm rakiplerimizden ayrılarak çok özellikli bir ürün grubu oluşturduk. 15 yıl garanti süresi olan ürünlerimiz leke tutmayan ve kolay temizlenebilir yüzey ile hayatı kolaylaştırıyor” dedi…

    Ürün gamını “Yıldız Home, Yıldız Trend ve Yıldız Master” çatı markaları altında toplayan Yıldız Entegre, 2019 yılının ilk yeniliğini parke serisinde yaptı. Secret Of The Tones’un baş harflerinden oluşan yeni Soft Series markasını piyasaya süren Yıldız Entegre, Türkiye’nin 7 mm. kalınlığında tek parke üreticisi oldu. Soft Series ile tüketiciler için yepyeni bir seçenek sunduklarını söyleyen Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin, “Yıldız Entegre olarak beş nesildir süregelen deneyim ve bilgimizi yüksek standartta üretim yaparak kullanıyoruz ve rakiplerimizden farklılaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz dünya artık yepyeni bir müşteri deneyimi gerektiriyor. Biz de tüm paydaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, seçimlerinde yardımcı olmak için tamamen doğadan esinlenerek tasarladığımız Soft Series adlı markamızı tüketicilerimizin kullanımına sunduk” dedi.

    KOLEKSİYONUN İLHAM KAYNAĞI DOĞA

    Yeni parke markalarının bir parkede olması gereken tüm özelliklere sahip olduğunu belirten Şahin, “Yıldız Entegre olarak hedefimiz, tüketicilerimize uygun fiyatlı, sağlıklı ve uzun ömürlü ürünler sunmak, herkesin yaşadığı ya da çalıştığı yeri istediği gibi dekore etmesine yardımcı olmak. Bugüne kadar hep bu hedef doğrultusunda çalıştık ve Soft Series ile tüm rakiplerimizden ayrılarak çok özellikli bir koleksiyon oluşturduk” bilgisini verdi.

    GARANTİ SÜRESİ 15 YIL

    Doğanın tüm tonlarını içeren koleksiyondaki ürünlerin isimleri de değerli taşlardan esinlenerek seçildi. Akik meşe, inci çam, jasper meşe, kristal meşe ve topaz meşe ürünlerinden oluşan Soft Series, ev ve diğer yaşam alanlarında ferahlık ve hafiflik hissini yaşatırken, daha genç ve dinamik bir dekorasyona olanak sağlıyor. 7 mm kalınlığındaki Soft Series, yaşam alanlarına ağacın sıcaklığını ekonomik çözümlerle yansıtmak isteyen tüketiciler için vazgeçilmez bir marka olma özelliğini taşıyor. Fiyat-kalite uyumunun yanı sıra daha genç ve her mekana uyum sağlayacak renk imkanı sunan Soft Series parkeler, leke tutmayan ve kolay temizlenebilir yüzey ile de hayatı kolaylaştırıyor.

    Derzsiz ve 2G click sistemine sahip olan Soft Series, darbelere, çizilmeye, UV ışınlarına olan direnciyle de tüketiciye uzun süre kullanım ve kolay temizleme imkanı sağlıyor. Öte yandan antibakteriyel yüzeyi, mobilya ayaklarına uygun, kimyasal ve sigara ateşine de dayanıklı olan Soft Series parkeleri, kaymayı önlediği gibi darbelere de karşı da dirençli bir yapıya sahip.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.