DOLAR 32,3707
EURO 35,0492
ALTIN 2325,66
BIST 9097,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yıldız Entegre’nin verimlilik çalışmalarına ‘Başarı Belgesi’

    Yıldız Entegre’nin verimlilik çalışmalarına ‘Başarı Belgesi’
    13.04.2019
    A+
    A-

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından düzenlenen 10. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı kapsamında başarılı örnekler ödüllendirildi. Şirketin Kartepe tesislerindeki enerji kullanımını azaltmaya ve verimliliği artırmaya dönük çalışmaları “Verimliliği Artırıcı Proje Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi…

    Tüm iş süreçlerini sürdürülebilirlik odaklı olarak sürdüren Yıldız Entegre, bu çalışmalarının karşılığını başarı belgesi ile aldı. Yıldız Entegre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından düzenlenen ve 11 Nisan’da 10’uncusu başlayan Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı kapsamında verilen “Sanayide Verimlilik Artırıcı Projeler” adlı kategoride “Başarı Belgesi’nin sahibi oldu.

    11 Nisan’da İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen ve açılışını Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in yaptığı 10. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı sırasında yapılan törende Yıldız Entegre, değerlendirme komitesi tarafından Kartepe tesislerindeki eski tip armatürlerin yeni teknoloji ile yüksek verimli LED armatürlere dönüştürülmesi projesiyle başarı belgesi aldı.

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in de katıldığı törende Yıldız Entegre’nin belgesini Resmi ve Dış İlişkiler Müdürü Bülent Yücelen, Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Murat Kalsın’dan aldı. Kalsın, ödül töreninde “Ülkemizin rekabetçi ve sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunduğunuz, faaliyetlerinizle örnek ve öncü çalışmalarımızdan dolayı Yıldız Entegre yöneticilerini ve tüm çalışanlarını tebrik ediyorum” dedi.

    HER DAİM AĞACIN İZİNDE

    Başarı belgesi ile ödüllendirilmelerinin tüm Yıldız Entegre ailesini çok gururlandırdığını söyleyen Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin, “Kurumsal kimliğimizin temelini sürdürülebilirlik oluşturuyor. Orman ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir şirket olarak hammaddemiz, doğanın en önemli simgelerinden biri olan ağaç. Bu gerçekten yola çıkarak tüm faaliyetlerimizi ‘ağacın izinde’ yaklaşımıyla hayata geçiriyoruz. Hammaddenin üretilmesinden nihai tüketiciye kadar ulaşan tüm zincirde odağımız, verimliliği artırmak ve çevreye karşı olan sorumluluğumuz yerine getirmek üzerine kurulu. Bu yaklaşımımızın da bir kez daha en üst düzeyde ödüllendirilmiş olmasından mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.