DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılın biletinde en beğenilenler Tarkan ve Sıla

    Yılın biletinde en beğenilenler Tarkan ve Sıla
    30.11.2017
    A+
    A-

    Etkinlik severler Biletix’in tüm Ticketmaster ülkeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ‘Yılın Bileti’ anketi ile 2017’nin en sevilen etkinliklerini belirledi.

    Kültür, sanat ve eğlence tutkunları 2017 yılında gerçekleşen tüm etkinlikler arasından oylama yaparak yılın biletini seçti. 2017’nin en beğenilen erkek sanatçısı 2016 yılının da galibi megastar Tarkan oldu. En beğenilen kadın sanatçı Sıla olurken, en beğenilen yabancı sanatçı ise dünyaca ünlü yıldız Iggy Azalea oldu. Festivallere doyduğumuz 2017 yılının en sevilen festivali sıralamasında ise Zeytinli Rock Festivali ilk sıraya otururken, tiyatro severlerin favori oyunu, dünyaca ünlü romandan uyarlanan 39 Basamak adlı tiyatro oyunu oldu. Etkinlik tutkunlarının en beğendikleri mekanlar arasında ise Zorlu PSM , Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi ve KüçükÇiftlik Park yer aldı.

    Etkinlik severler ankette 2018 yılında Notre dame De Paris MüzikaliFazıl SaySezen AksuColdplay ve Camel konserlerini sabırsızlıkla beklediklerini de belirttiler.

    Biletix ‘Yılın Bileti’ Sonuçlar:

    En Beğenilen Erkek Sanatçı: Tarkan

    En Beğenilen Kadın Sanatçı: Sıla

    En Beğenilen Festival: Zeytinli Rock Festivali

    En Beğenilen Yabancı Sanatçı: Iggy Azalea

    En Beğenilen Tiyatro: 39 Basamak

    En Beğenilen Mekanlar: Zorlu PSM, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi, KüçükÇiftlik Park

    2018’de İzleyicilerin Beklediği Etkinlikler: Notre dame De Paris Müzikali, Fazıl Say, Sezen Aksu, Coldplay, Camel

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.