DOLAR 32,4721
EURO 34,9617
ALTIN 2436,386
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılın En İyi Halkla İlişkiler Şirketi Avantgarde İletişim Danışmanlığı seçildi

    Yılın En İyi Halkla İlişkiler Şirketi Avantgarde İletişim Danışmanlığı seçildi
    02.07.2018
    A+
    A-

    Uluslararası aylık ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekovitrin’in 17’ncisini düzenlediği ‘Uluslararası Yılın Starları Ödülleri’ sahiplerini buldu. WOW İstanbul Hotel’de düzenlenen görkemli gecede ‘Yılın Halkla İlişkiler Şirketi Ödülünü’ Avantgarde İletişim Danışmanlığı aldı. 2017 yılında yaptığı projeler ve işlerle adından söz ettiren Avatgarde İletişim Ajans Başkanı Burçak Ilıman, “Bizi böylesine önemli bir ödüle layık gördükleri için seçici kurula çok teşekkür ederiz. Çalışmalarımızın sonucunda böyle bir ödül almak mutluluk verici.Bu ödülü tüm ekibim adına alıyorum” dedi.

    Başarıyı taçlandıran iş dünyasının en prestijli ödüllerden ‘Ekovitrin Uluslararası Yılın Starları Ödülleri’ sahiplerini buldu. Çok yönlü bir iletişim hizmeti veren Avartgarde İletişim, ‘Yılın En İyi Halkla İlişkiler Şirketi’ seçildi. Stratejik İletişim Danışmanlığı hizmeti kapsamında Kurumsal İletişim, Medya İletişimi, Kriz İletişimi, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, İtibar Yönetimi, Etkinlik Yönetimi ve Sosyal Medya iletişim hizmetlerini sunan Avartgarde İletişim, ulusal ve uluslararası birçok markaya hizmet veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.