DOLAR 32,5068
EURO 34,9583
ALTIN 2440,583
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yorglass’a “Gücümüze Güç Katanlar” ödülü!

    Yorglass’a “Gücümüze Güç Katanlar” ödülü!
    15.02.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin en eski ve dünyada en yatırım yapılabilir Sanayi Bölgesi unvanını elinde bulunduran Manisa Organize Sanayi Bölgesi, 2015’te hayata geçirdiği “Made in Manisa” etkinliğinin üçüncüsünü İzmir’de gerçekleştirdi. Bölgede faaliyet gösteren firmaların ödüllendirildiği etkinlikte düzcam ve endüstriyel cam sektörünün global oyuncusu Yorglass da “Gücümüze Güç Katanlar” ödülünün sahibi oldu.

    Türkiye’de cam sektörünün üretim ve ihracat bakımından öncü şirketlerinden Yorglass, 2018 yılı sonunda Manisa’da faaliyete geçen akıllı fabrikasıyla üretim kapasitesini artırarak, büyümesini sürdürüyor. Bölgeye ve Türk ekonomisine katkısı ile pek çok ödülün de sahibi olan firma, Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin “Made in Manisa” etkinliğinde de “Gücümüze Güç Katanlar” ödülüne layık görüldü.

    Önemli isimlerin ve bölge sanayicilerinin katıldığı gecede Yorglass’ın ödülünü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yorgancılar aldı.

    Manisa’daki mega fabrikadan dünyaya cam ihraç ediyor

    “Gücümüze Güç Katanlar” Ödülü’nün Yorglass için farklı bir anlamı olduğunu söyleyen Hakan Yorgancılar, “Yorglass olarak Türkiye’nin ana sanayisini oluşturan tüm sektörlere hizmet veriyoruz.  Türkiye’nin 5 farklı şehrinde kurulu 5 tesisimizde ürettiğimiz yenilikçi ürünleri 60’a yakın ülkeye ihraç ediyoruz. Manisa’ da 2018 yılı sonunda faaliyetine başlayan akıllı fabrikamız sektörümüz için de bölge için de bir ilke imza attı. Endüstri 4.0 altyapısına uygun, son teknoloji makinelerle üretim yapan fabrikamız gerek üretim kapasitesi gerekse teknolojik donanımıyla Manisa bölgesinin de ülkemiz ekonomisinin de gücüne güç katmak üzere aralıksız çalışıyor.” diye konuştu.

     

    Türkiye’de ilk Jumbo satina cam üretimi Manisa’da yapılıyor

    Türkiye’nin ilk çiftcam ve dekoratif cam fabrikasını kurarak uzmanlığını ve deneyimini 45 yıldır sürdüren Yorglass ‘Tek fabrika tek ürün’ stratejisiyle son 5 yılda yıllık ortalama yüzde 25 ve üzeri büyüme gösterdi. Bolu’daki tesisinin kapasitesini iki katına çıkaran firma, Manisa’da 2018 yılının sonunda faaliyete geçirdiği mega fabrikası ile Türkiye’de ilk Jumbo ölçü satina cam üretimine de başladı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.