DOLAR 32,4773
EURO 34,9587
ALTIN 2439,323
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yozgatlı mobilyacıdan Avrupa tarzı mobilya

    Yozgatlı mobilyacıdan Avrupa tarzı mobilya
    20.09.2017
    A+
    A-

    Yozgat’ta kendi halinde bir mobilya ustası olan Adem AKI yaklaşık 5 yıldır Avrupa ülkelerinde ki mobilya tasarımlarını inceleyerek ülkemizde bu dizaynları kullanmaya başladı.

    Avrupa ülkelerinin kullandığı ev mobilyalarına ve tasarımlarına merak saran Adem AKI beş yıldır bu tasarımları üretim aşamasından montajına kadar takip ettiği araştırmalarını tamamladı.
    Bir çok ülkenin mutfak, genç odası, yatak odası ve ticari dükkanlarının stillerini ve farklılıklarını gözlemleyen Yozgatlı mobilyacı ‘’Müşterilerime son 1 yıldır bunu Türkiye’de tasarlayarak kullanıyorum ve memnun kalan müşteri oranı çok yüksek ‘’ dedi.

    İlk başlarda hobi olarak yabancı stil ve dizaynları inceleyen Yozgatlı Mobilyacı sözlerine şöyle devam etti : ‘’ Bir çok ülkenin kendine özgü tasarımları mevcut. Kullandığı beyaz eşyalara ve ülke yaşantılarına göre kullanımı kolay tasarımlar yapmışlar. Yaşantı tarzlarına ve aile içi kişi sayısına göre yatak odaları tasarlamışlar. Ticaretle uğraşan firma ve dükkanlar metal yığınından kurtularak ahşaba yönelmişler. Ahşabı çeşitli aşamalardan geçirirek kendilerine özgü dükkanlar tasarlamışlar. Artık sıradanlıktan ziyade kişiler kendi hobilerine ve zevklerine göre ticarethanelerini geliştirmişler. Bunun örneklerini en güzel optik/gözlükçü dükkanların da görüyoruz. Optik mağazalarda ki tasarımlar ise çok hızlı ve fantastik ilerlemiş.

    İlk başlarda hobi amaçlı birkaç müşterime yabancı stil yatak odaları, genç odaları ve mobilyatürleri yaptım. Sonra birkaç optik mağazayı tasarladım. Şimdilerde ise inşaat firmalarından gelen yoğun talepler var. Ülkemizde ki kültürel motif ve desenleri ürettiğim ürünlere yansıtmaya dikkat ediyorum. Her yeni mobilyaya yeni bir şeyler katarak daha çok hobi amaçlı ışıltılar ekliyorum ‘’ dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.