DOLAR 32,5359
EURO 34,914
ALTIN 2436,577
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yurtbay Seramik’ten kombin önerileri

    Yurtbay Seramik’ten kombin önerileri
    26.09.2019
    A+
    A-

    Mekânda sade şıklığı vurgulayan Duomo ice & Serenity ice serisi ister salonda, ister şık bir çalışma odasında isterse de sıcacık döşenmiş bir kafe de olsun mekânın içindeki sade detaylarla yepyeni bir kombin önerisi sunacak. Duomo’nun özgün ve farklı dokusu, Serenity’in sakin ve doğal tonları birbirini dengeleyen eşsiz bir uyum yakalamanızı sağlayacak.

    20×20 ebatlarda şıklığın unutulmaz keyfine vardığınız küçük ebatlı serilerin kombin sıcaklığını yakaladığınız bu özgün & öncü kombin, aynı zamanda hangi aksesuar ya da tasarımlarla kullanılırsa kullanılsın mekânın ruhuna sıcacık bir doku kazandıracak, sizlere eşsiz keyifli dakikalar yaşatacak.

    Günümüzde hepimiz biliyoruz ki şık mekânların içindeki dokuyu ve ahengi tamamlayan bir yapı malzemesi olan seramik, farklı çözümler sunan mekâna tasarım şıklığı katan bir malzeme hâline geldi. Trendlerle beraber çok farklı döşeme şekilleri ve ebatlarla karşımıza çıkan bu sıcak malzeme, doğru kombin önerileriyle bizlere nefes alan mekânlar vadediyor.

    İşte bu mottoyla yola çıktığımız Duomo ice & Serenity ice serisisizlere sınırları hayal gücünüzle harmanlanmış bir kombin önerisi sunuyor. Duomo ice & Serenity ice kombini doğal, minimal ve öncü bir tarza sahip. 20×20 ebat şıklığıyla tanışmak isteyenler Duomo ice & Serenity ice kombin seçeneğiyle sıcacık mekânlar tasarlamaya bir adım daha yakınlar…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.