DOLAR 32,3814
EURO 35,029
ALTIN 2326,167
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yurtdışı Gönderiyi Kolaylaştırdı, Avrupa’da Şube Açtı

    Yurtdışı Gönderiyi Kolaylaştırdı, Avrupa’da Şube Açtı
    27.07.2017
    A+
    A-

    Yurtdışına satış yapan KOBİ’lere ve e-ticaret firmalarına taşıma hizmeti veren nakliyemkolay.com yurtdışında ilk şubesini Bulgaristan’ın Filibe şehrinde açtı. Geçtiğimiz hafta faaliyete başlayan ‘nakliyemkolay.com Bulgaristan’ bu sayede, Türkiye’den Avrupa Birliği ülkelerine gidecek gönderilerde müşterilerine daha fazla fayda sunmayı hedefliyor.

    Yurtdışına yapılan gönderi faaliyetlerini pratikleştiren taşımacılık girişimi nakliyemkolay.com Bulgaristan’da kurduğu şube ile geçen hafta faaliyetlerine başladı. Uluslararası taşımacılık şirketleri ile özel anlaşmalar yaparak Türkiye’den yurtdışına yapılan gönderilere önemli maliyet avantajı sunan nakliyemkolay.com bu hamlesiyle kuruluşunun üçüncü senesinde Avrupa’da faaliyet göstermeye başlamış oldu.

    “KOBİ’ler bizim üzerimizden Avrupa’ya daha kolay açılacak”

    Bulgaristan yatırımı ile ilgili konuşan nakliyemkolay.com kurucusu Dr. Önder Türker; ”Türkiye’de dış ticaret yapan firmalara faydalı bir iş modeli oluşturup maliyetleri nasıl düşürürüz diye yola çıktık. İş modelimizi buna göre kurduk. Üç yıl içine, startup konumundan Avrupa’da şube açacak seviyeye geldik. Bu yatırımımızla birlikte, sistemimize kayıtlı 3 bin müşterimize daha fazla fırsat sunacağız” dedi.

    Yatırım için Bulgaristan’ı seçmelerinin nedenlerini; Türkiye’ye yakınlık, birçok Türk şirketinin halihazırda faaliyet göstermesi ve ülkenin AB sınırları içinde olmasının sağladığı taşıma avantajları olarak sıralayan Türker; bu senenin sonuna kadar, hem Türkiye’deki dış ticaret firmaları için hem de AB içinde faaliyet gösteren gerek Türk gerek AB vatandaşı müşterileri için daha büyük faydalar yakalayacaklarını belirtti.

    Sırada ABD, Dubai ve Çin Var

    Bir yandan az hacimli gönderisi olan dış ticaret firmalarına düşük maliyetle taşımacılık hizmeti veren nakliyemkolay.com, yurtdışına çok gönderim yapan firmalara ise operasyonlarını hızlandıran ve basitleştiren çözümler sunuyor. Nakliyemkolay.com, Bulgaristan’la birlikte Avrupa’da edineceği taşımacılık deneyiminin ardından stratejik öncelikleri arasında Amerika Birleşik Devletleri, Dubai ve Çin’de şubeler açmayı planlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.