DOLAR 32,5507
EURO 34,9218
ALTIN 2443,414
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zanaattan sanata; Dali Yemek Odası

    15.09.2019
    A+
    A-

    Yemek odaları bir evin en özel uğrak noktasıdır. Kimi zaman kalabalık davetlere ev sahipliği yapar kimi zamansa sıcacık bir aile yemeğine…

    Yemek odalarını çok daha özel kılacak yenilikse Loda Mobilya’dan geliyor. Kalbe dokunan tasarımlarla yaşayan mekanlar oluşturmayı hedefleyen Loda Mobilya, hayat verdiği Dali Yemek Odası takımı ile yeni keyif köşeleri yaratıyor.

    Renklerin cesur dansı; Dali Yemek Odası

    Siyahın cazibesinin beyazın masumiyetine karıştığı Dali, renk yelpazesinin en iki uç rengini buluşturuyor. Endüstriyel dizayn dilinin hakim olduğu tasarım, farklı tonların eşsiz birleşimi sayesinde modern yaşam alanlarına kolaylıkla uyum sağlıyor.

    Resim

    Takımın dikkat çeken en önemli özellikleri arasında cesur yaklaşımı geliyor. Dekorasyonun yükselen yıldızı rose metal bloklar, geometrik formda yeniden yorumlanarak modern bir porte çiziyor. Yerden yüksek olarak tasarlanan ayaklar hem şıklığı tamamlıyor hem de kullanım kolaylığı sunuyor. Tasarımın karakteristik dokusuna eşlik eden mermer, rose metalin romantizmine ters köşe yapıyor ve endüstriyel tasarım geleneğini sürdürüyor. Hem konsol hem de vitrin kapaklarında tercih edilen işçilik, göz alıcı bir efekt oluştururken, birinci sınıf kumaş kaplamanın kullanıldığı sandalyeler görsel bir bütünlük yakalıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.