DOLAR 32,5971
EURO 34,6798
ALTIN 2524,744
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zarif ve elegan stilin modern temsilcisi: Capella

    Zarif ve elegan stilin modern temsilcisi: Capella
    16.10.2019
    A+
    A-

    Ahşabın tasarım yolculuğuna ev sahipliği yapan Capella Yatak Odası, detaylarla zenginleştirdiği portresi ile stil sahibi mekanlar yaratıyor.

    21.yüzyılın özgün dekorasyon anlayışı, Loda Mobilya’nın cesur dokunuşlarıyla cüretkar bir dizayn diline dönüşüyor. Loda imzası taşıyan Capella Yatak Odası ile iç mekanlarda sadelik yepyeni bir kimlik kazanıyor.

    Kapitone işçiliğin modern yorumu

    İnce işçiliğin ön planda olduğu tasarım farklı materyallerin göz alıcı buluşmasına ev sahipliği yapıyor. Özellikle de sonbahar renklerinin ustalıkla kullanıldığı Capella Yatak Odası’nda mininal dokunuşların ön plana çıkması, tasarıma yenilikçi bir kimya kazandırıyor.

    Takımın en özel parçasını oluşturan Capella Karyola, kapitone detayların hakimiyetini ve karakteristik dokusunu bir yıldız gibi açığa çıkarıyor. Gövde ve başlık kısmında tercih edilen kapitone işçiliği, takımın yenilikçi kimyasıyla güçlü bir uyum yakalıyor. Retro esintilerinin hissedildiği minimal formdaki komodinler, şıklığıyla takımda görsel bir bütünlük sağlıyor. Aynı stil kodlarının devam ettirildiği şifonyer, tasarım kulplarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Takımın bir diğer özel parçası gardırop, cam kapakları ve ışıklandırmasıyla göz alıcı bir şıklık sağlıyor. Üstelik camlarda bulunan filtre özelliği sayesinde eşyalar dışarıdan belli olmuyor. Bu sayede Capella Gardırop, yatak odalarının mahremiyetine uygun ayrıcalıklı bir opsiyon sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.