DOLAR 32,5373
EURO 34,9489
ALTIN 2457,302
BIST 9882,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zerrin Tekindor’un Sesinden “Damarımda Kanımsın”

    Zerrin Tekindor’un Sesinden “Damarımda Kanımsın”
    19.11.2018
    A+
    A-

    Unutulmaz sanatçı Müslüm Gürses’le; eşi, hayat arkadaşı, yoldaşı, sırdaşı, diğer yarım dediği Muhterem Nur’un dillere destan aşkını anlatan MÜSLÜM filminden yeni fragman Zerrin Tekindor’un seslendirdiği “Damarımda Kanımsın” şarkısı eşliğinde yayınlandı.

    33 yıl süren ve Gürses’in ölümüne kadar devam eden beraberliğin başlangıcına imza atan bu özel şarkı, filmde başlı başına önemli bir yere sahip.

    Milyonların sinema salonlarını doldurduğu, tekrar tekrar izlediği MÜSLÜM, haftalardır gişede liderliği bırakmıyor. Ülkemizde ve Avrupa’da filmin etkisi artarak sürerken başrol oyuncularından Zerrin Tekindor’un seslendirdiği “Damarımda Kanımsın” şarkısı eşliğinde yepyeni bir fragman yayınlandı. Fragmanla birlikte, Tekindor’un stüdyoda, kayıt sırasında çekilen görüntüleri de izleyicilerin beğenisine sunuldu.

    Zerrin Tekindor’dan Unutulmaz Muhterem Nur Performansı

    Canlandırdığı Muhterem Nur karakteriyle hafızalarda iz bırakarak güçlü bir oyunculuğa imza atan Zerrin Tekindor, seslendirdiği şarkı ile de filmin zirve noktalarına adını yazdırıyor. Yaşayan bir karakteri beyazperdeye taşıyarak zoru başaran Tekindor, Müslüm Gürses’in çocuklu aşkı olan Muhterem Nur’la yıllar sonra tanışıp, ömürleri boyunca sürecek bağlılık ve sadakatin başlangıcına vesile olan “Damarımda Kanımsın” şarkısını da filmde seslendiriyor. Ve filmde olduğu gibi bu şarkı eşliğinde hazırlanan yeni fragmanla da izleyiciler, sonsuz sevgi ve aşka olan inançlarını tazeliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.