DOLAR 32,5801
EURO 35,0341
ALTIN 2460,91
BIST 9834,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zirve Pera, Bahar Candan’ı ağırladı

    Zirve Pera, Bahar Candan’ı ağırladı
    06.01.2018
    A+
    A-
    Geçtiğimiz akşam Zirve Pera’da Dj setinin başına geçen Onur Kırış, İşte Benim Stilim yarışması ile üne kavuşan Bahar Candan’ı ağırladı. Performans öncesi birlikte objektiflere poz veren ikili, renkli görüntüler sergiledi.
     
    Pembe montu ile verdiği pozların ardından ”Arkadaşlarım bu montumu giydiğimde beni pembiş dondurmaya benzetiyor. Biraz  şarkımın adından da kaynaklanıyor .” diyen Bahar Candan, giydiği mini eteğiyle frikik vermemek içinse oldukça dikkatli davrandı.
    Mekan içinde Onur Kırış’ın tüm şarkılarına yerinde dans ederek eşlik eden Bahar Candan, ünlü Dj’in kendisini kabine davet etmesiyle birlikte soluğu dj setinin başında aldı. ”Dondurma gibisin” isimli şarkısını Zirve Pera’yı hınca hınç dolduran gençlerle birlikte seslendiren Candan, ”Bana eşlik ettiniz ve bir an olsun yerinizde durmadınız. Çok şekersiniz. Bende çok şekerim. Galiba yeni bir şarkı yapabilirim.” diyerek Zirve Pera müdavimlerini öpücüklerle selamladı.
    Sabahın ilk ışıklarına dek süren eğlencede Onur Kırış’la birlikte tüm şarkılara dansları ile renk katan Candan, 3 saat kaldığı mekandan çıkarken objektiflere bir kez daha poz vermeyi ihmal etmedi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.