DOLAR 32,4426
EURO 34,7404
ALTIN 2437,825
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zorlu Center’a Hermes Creative Awards’tan 3 ödül

    Zorlu Center’a Hermes Creative Awards’tan 3 ödül
    11.05.2017
    A+
    A-

    Zorlu Center, bu sene 22.’si düzenlenen Hermes Creative Awards’tan Çılgın Emojiler etkinliği ve Raffles Arcade projeleriyle 3 ödül birden aldı.

    Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla 1995 yılından beri düzenlenen, 194 farklı kategoride tüm dünyadan yüzlerce yaratıcı projenin katıldığı Hermes Creative Awards’tan Zorlu Center, bu yıl 2 farklı kategoride toplam 3 ödül kazandı.
    Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen Çılgın Emojiler etkinliği “Özel Etkinlik” ve “İletişim ve Pazarlama Kampanyası” kategorilerinde ödül alırken, dünyaca ünlü lüks markaları bir araya getiren Raffles Arcade’e özel gerçekleştirilen projeler de “İletişim ve Pazarlama Kampanyası” kategorisinde Platinium ödül kazandı.

    Dev emojiler Zorlu Center ziyaretçileriyle buluştu
    Zorlu Emoji etkinliği ile, sosyal medya ve mesajlaşma platformlarında kullanılarak bütün dünyada bir fırtınaya dönüşen dev Emoji ikonları Zorlu Center içerisine yerleştirildi. Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirilen etkinlikte emojiler, hem Zorlu Center ziyaretçileri hem de sosyal medya takipçilerinin yoğun ilgisini gördü.

    Raffles Arcade ile lüks deneyimine özel iletişim
    Dünyaca ünlü lüks markaları Raffles Arcade’de bir araya getiren Zorlu Center, lüks deneyimine vurgu yapan özel pazarlama ve iletişim çalışmaları, yayın işbirlikleri, özel olarak çekilen reklam filmleri, çizgi üstü ve altı reklam çalışmaları ve özel kampanyaları ile ön plana çıktı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.