DOLAR 32,4564
EURO 34,7437
ALTIN 2441,423
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zorlu PSM’den yeni yıl konseri sürprizi

    Zorlu PSM’den yeni yıl konseri sürprizi
    28.12.2019
    A+
    A-

    Yeni yıla özel repertuvarla yılın ilk günlerini keyifle karşılamak isteyen herkes için unutulmazlar arasına girmeyi başaracak Zorlu PSM’nin yeni yıl konserinde iki iddalı isim bir arada! Klasikleşmiş opera aryalarını ve popüler İtalyan müziğini buluşturan The Four Italian Tenors, Prof. Rengim Gökmen’in şefliğindeki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası eşliğinde 3 Ocak 2020 tarihinde Zorlu Holding’in desteği ve ev sahipliğinde yeni yıla özel bir konser vermeye Zorlu PSM’ye geliyor.

    200 yıla yaklaşan tarihi ile dünyanın en köklü sanat kurumlarından biri olan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, müzik geleneğinde büyük bir mirasa sahip özellikle, opera gelenekleri tartışılmaz bir ülke olan İtalya’dan çıkarak uluslararası üne kavuşan vokal dörtlüsü “The Four Italian Tenors” ile yılbaşına özel bir konsere imza atmaya hazırlanıyor. Topluluk, 3 Ocak 2020’de verecekleri Zorlu PSM konserinde unutulmaz bir akşama imza atacak.

    Büyük bestecilerin eserlerini, dünyaca ünlü şef ve solistlerin yorumlarıyla sunmayı gelenekselleştiren Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, “The Four Italian Tenors” eşliğinde programda klasikleşmiş tenor aryaları ve napolitenlerin yanısıra yeni yıl ruhunu ve enerjisini taşıyan eserlere yer verecek. “The Four Italian Tenors” dörtlüsünün ilk defa Türkiye seyircisi ile buluşacağı konser, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Genel Müzik Direktörü Prof. Rengim Gökmen yönetiminde gerçekleşecek.

    Yeni yıl konseri geleneği sürüyor

    Klasik müziğin tanıtılmasına katkı sağlamanın yanı sıra, yurtdışında da Türkiye’yi en iyi bir şekilde temsil ederek ülkemizin sanat yaşamında öncü bir kurum olduğunu kanıtlayan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Türkiye’deki yeni yıl konserlerini de yıllar önce ilk defa gerçekleştiren orkestra olarak yeni yıl konseri geleneğini sürdürüyor. Dünyadaki bütün orkestraların artık gelenekselleştirdiği ve merakla beklenen yeni yıl konserleri, klasik müzikseverlerin yanısıra geniş kitlelere hitap ederek hem gençlerin hem de ailelerin ilgisini görüyor.

    Yeni yıla özel aydınlık, umut dolu ve mutluluk hissi veren özenle seçilmiş eserlerle oluşturulan repertuvarla, yılın ilk günlerini keyifle karşılamak isteyen herkes için unutulmazlar arasına girmeyi başaracak bu konser için biletler www. passo. com. tr üzerinden satışta.

    Gösteri gün ve saatleri:

    3 Ocak 2020 Cuma

    Etkinlik: 21.00

    Kapı açılış: 20.30

    Bilet Fiyatları*:

    1.Kategori 330 TL

    2.Kategori 242 TL

    3.Kategori 187 TL

    4.Kategori 143 TL

    5.Kategori 110 TL

    6.Kategori 88 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.