DOLAR 32,5386
EURO 34,9575
ALTIN 2456,115
BIST 9879,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zorlu Tekstil Grubu lider markaları ile 30. kez Heimtextil Fuarı’nda yerini aldı

    Zorlu Tekstil Grubu lider markaları ile 30. kez Heimtextil Fuarı’nda yerini aldı
    09.01.2018
    A+
    A-

    Ev tekstilinde ve polyester iplik üretiminde Avrupa’nın en büyük entegre üreticisi olan Zorlu Tekstil Grubu, 9-12 Ocak 2018 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen, dünyanın en büyük ve en önemli ev tekstili fuarı Heimtextil’de bu sene de yerini aldı. Grup, TAÇ ve Korteks’in yanı sıra, Valeron 2018 Koleksiyonunu da fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

    Zorlu Tekstil Grubu, dünyanın en büyük uluslararası ev tekstili fuarı Heimtextil’de 2018 yılında da yerini alarak, koleksiyonlarıyla büyük beğeni topladı. Trendleri yansıtan yenilikçi ürünleriyle ev tekstili modasını belirleyen TAÇ’ın yeni perde koleksiyonu, teknik tekstil ve TAÇ İplik ürünlerinin yanı sıra, Zorlu Tekstil Grubu’nun bilinen en özgün, uluslararası markalarından biri olan Valeron’un 2018 Koleksiyonu da fuar ziyaretçileriyle buluştu.

    Türkiye’de ev tekstili sektörünün lider markası konumundaki TAÇ; güçlü tasarım ekibi ile ortaya çıkardığı özgün tasarımları, ürün çeşitliliği ve kalitesi ile büyük beğeni topluyor, yaygın satış noktaları ile yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da tercih ediliyor. Yılda iki kez sunulan yeni koleksiyonları ile tasarım alanında farkını ortaya koyan TAÇ, Ar-Ge ve desen çalışmalarına büyük yatırımlar yaparak koleksiyonlarını uluslararası trendsetterlar ile işbirliği içerisinde yaratıyor.

    Elegan ve sıra dışı bir şıklık…

    2005 yılında ev tekstili dünyasına tanıtıldığı günden bu yana Valeron, farklı renk ve desen seçenekleri; yenilikçi ve sade koleksiyonlarıyla yaşam alanlarına özgün bir stil kazandırmaktadır. Şıklığıyla girdiği her ortamı değiştiren Valeron, ilk bakışta “kalite ve zarafeti” çağrıştıran seçkin bir tarza sahip. Kalitenin ve tasarım gücünün en son teknoloji ile buluşmasıyla üretilen Valeron, farklı tasarımları ile göz alıcı koleksiyonlar sunuyor. Nevresim takımlarından, bornoz ve havluya kadar oldukça zengin bir ürün yelpazesine sahip olan Valeron, her yeni sezonun trendlerinden aldığı izlenimler ve farklı tasarımcıların özel olarak tasarladığı ürünlerle oluşturulan özel koleksiyonlara imza atıyor. İlk olarak Avrupa tekstil pazarında adını duyuran Valeron, koleksiyonlarını dünya çapında, başta Avrupa olmak üzere 40’a yakın ülkede 200’ü aşkın noktada piyasaya sunuyor.

    Zorlu Tekstil Grubu Hakkında

    Zorlu Tekstil Grubu’nun ana faaliyet konusu iplik, perde ve ev tekstili ürünleri (çarşaf, nevresim takımları, yatak örtüsü, masa örtüsü, pike) üretimi ve pazarlamasıdır. Zorlu Grubu’nun ilk şirketi olma özelliğini taşıyan Korteks, Avrupa’nın en büyük polyester iplik üreticisidir. Nevresim üretiminde Avrupa’nın en büyüğü olan Zorluteks Tekstil dünyada da ilk üç içinde yer almaktadır. Şirket aynı zamanda entegre perde üretiminde Avrupa’da liderdir.

    Grup TAÇ markalı perde ve nevresim ürünleri ile Türk ev tekstili sektörünün lideri konumundadır. Zorlu Tekstil Grubu, Türkiye’nin tek uluslararası ev tekstili mağazalar zinciri Linens ile de sektöre yenilikçi ve öncü bir ev tekstili mağazacılık anlayışı kazandırmıştır. Grubun geliştirmiş bulunduğu Valeron markası öncelikle Avrupa pazarında tanıtılmış, daha sonra iç pazarın beğenisine sunulmuştur.

    Zorlu Grubu’nun ev tekstili alanındaki faaliyetleri yıllar içinde hızlı bir büyüme göstermiş ve Türkiye’nin sınırlarını aşarak dört kıtaya yayılmıştır. Yaklaşık 7000 çalışanı ve 800,000 m2’lik kapalı alana sahip üretim tesisleri ile Zorlu Tekstil Grubu dünyanın önde gelen ev tekstili üreticilerindendir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.