DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ZUBİZU Wellness etkinliğine geri sayım başladı

    ZUBİZU Wellness etkinliğine geri sayım başladı
    24.10.2017
    A+
    A-

     

    ZUBİZU ve Canan & İris Concept Events iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenecek ZUBİZU Wellness Etkinliği’ne geri sayım başladı. 25 Ekim Çarşamba günü Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleşecek organizasyonda Arzum, Taze Direkt, Humm Organic, Melez Tea, Koza Gıda, Lal Microfarm, G Granola, Leaders Cosmetics gibi seçkin markalar yer alacak.

    Etkinliğe katılacak markalardan Kiehl’s’in standına gelen herkesi ücretsiz cilt analizi, deneme boyu ürünler ve yapacakları alışverişlerde birbirinden farklı hediyeler bekliyor.

    İçsel, zihinsel ve fiziksel sağlık, beslenme, spor, güzellik, aksesuar, dekorasyon gibi farklı birçok alanda 50’ye yakın seçkin markanın katılım göstereceği etkinlikte “sağlıklı yaşam marketi” de yerini alacak. Katılımcılar bir yandan alışveriş yaparken, bir yandan da iyi yaşamla ilgili gerçekleştirilecek bilgilendirici konuşmaları ve uygulamaları takip edebilecekler.

    Avşar Klinik Kurucu Ortağı Operatör Dr. Dilek Avşar ziyaretçilere sağlıklı görünerek yaş almak ve güzellikte yeni trendler başlıklı konuşmasında yeni estetik uygulamalar hakkında bilgiler verecek. Bütünsel Sağlık ve Ayurvedik Yaşam Danışmanı Ebru Şinik, katılımcılara wellbeing ve wellaging ile ilgili bilgiler verirken Türk sinemasının usta oyuncularından Nebahat Çehre hayata karşı duruşunu, bakış açısını ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını etkinliğe gelen konuklar ile paylaşacak.

    Etkinlik kapsamında gerçekleşecek söyleşilerde ünlü sanatçı Sertab Erener Biyolojik Yaşı 40’ta Durdurmak ve Telomerler konusunda keyifli bir söyleşi gerçekleştirerek, biyolojik saatini nasıl geriye aldığını ve nasıl sağlıklı yaş aldığını anlatacak.

    ZUBİZU Wellness Etkinliği’nde kalp damar sağlığından sağlıklı yaşam stiline, ayurvedik detokstan genç ve zinde olmanın püf noktalarına kadar farklı birçok konuda uzman konuşmacılar katılımcılar ile buluşacak.

    10.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek ve alışverişlerde ZUBİZU üyelerine özel yüzde 10 indirimin olacağı etkinliğe katılım ücretsizdir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.