DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zuhal Müzik, Zuhal Konsept Akasya mağazasının açılışını kutladı

    Zuhal Müzik, Zuhal Konsept Akasya mağazasının açılışını kutladı
    13.04.2019
    A+
    A-

    1976’dan beri Türkiye’nin lider müzik markalarından biri olan Zuhal Müzik, 11 Nisan Perşembe akşamı Zuhal Konsept Akasya mağazasının açılışını büyük bir etkinlikle kutladı. Müzikten yeme içmeye, danstan modaya, ilgi çekici aktivitelerle dolu festival tadındaki Zuhal Konsept Akasya’nın Grand Opening’inde Kenan Doğulu, Bora Uzer, Evrencan Gündüz, Gökhan Türkmen ve Duygu Soylu gibi isimler de sahne aldı. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden etkinliğe katılan isimler arasında Doğuş Çabakçor, Burak Yörük, Burak Tozkoparan, Gözde Kaya, Kerem Sedef, Özge Fışkın, Derin Sarıyer, Su Soley, Akın Eldes, Benan Bal, Yenal Atlas yer alıyordu.

    2.600 metrekarelik bir alana yayılan Zuhal Konsept Akasya’da gerçekleşen etkinlikte müzik, dans, sanat, yeme içmenin yanı sıra misafirlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayan farklı aktiviteler bulunuyordu. 10 yıldır müzikle yan yana duran, şehrin yenilikçi, yeme-içme ve eğlence markası Tamirane’de C Squared’in dj performansıyla başlayan akşam Bora Uzer, Kenan Doğulu ve Gökhan Türkmen’in keyifli performansları eşliğinde gece geç saatlere kadar devam etti.

    Gecede en ilgi çeken aktiviteler arasında Live Kareoke odası ve farklı enstrümanların 10 dakikalık kısa eğitimlerinin verildiği alan yer alıyordu. Gerçek Dorman, Can Tüzün, Ali Deniz Kardelen, Burçe Karaca’nın müzik performansları ile renklenen etkinlikte, Kırmızı Kedi Kitabevi’nde sanatçı Can Tuğrul da bir illüstrasyon performansı gerçekleştirdi. Ayrıca Motus Lumina işbirliğiyle ortaya çıkan çarpıcı bir video mapping sunumu olan, dijital bir Roland davul aracılığıyla her vuruştaki sesle birlikte eş zamanlı beliren İstanbul siluetlerinin yer aldığı enstalasyon da ilgi çekti.

    Hipicon’un kolektif ilham bulma etkinliği ve Tattoom Gallery’de geceye özel geçici dövme uygulamasının yanı sıra, acıdan korkanlar için acı eşiği deneme testi ve lateks üzerine dövme yapma atölyesi gerçekleştirildi. M.A.C’in profesyonel makyaj artistlerinin misafirlere festival makyajı uyguladığı gecede Depo Dans’ın gerçekleştirdiği dans şovu da unutulmaz anlar arasında yer aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.