DOLAR 32,4636
EURO 34,7571
ALTIN 2438,798
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zühre İstanbul’da geometrik desen modası

    Zühre İstanbul’da geometrik desen modası
    11.05.2019
    A+
    A-

    Muhafazakar modayı özgün tasarımlarla buluşturan Zühre İstanbul, İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla bu bahar kombinleri hareketlendiriyor. Geometrik çizgiler ile desenlerin ağırlıkta olduğu koleksiyonda renklerin hakimiyeti stile dönüşüyor

    Modanın detaylarda saklı olduğunu bilen kadınlar, Zühre İstanbul’un geometrik desenlerle hazırlanan koleksiyonuyla trend kombinler oluşturuyor. Zühre İstanbul’un yeni sezon koleksiyonunda yer alan etek, pantolon ve tuniklerdeki geometrik desenler sarı, mavi, beyaz, siyah ve canlı renk tonlarıyla çeşitlendiriliyor.

    Geometrik desenlerle hareketlenen kombinler

    Zühre İstanbul, ‘Olduğu Gibi’ görünmeyi seven kadınlara özel hazırladığı yeni sezon koleksiyonunda monokrom stili yansıtan geometrik desenlere yer açıyor. Etek, pantolon ve tunikler farklı renklerle hareketlendirilirken, bluz ve tek renk eşarplar da ön plana çıkarılıyor.

    Renklerin kumaşlarla formüle edildiği koleksiyon; güneş sarıları, papaya ve tonları, bebe mavileri, masum beyaz ve asil siyah ile birleşiyor. Zühre İstanbul’un geometrik desenleri sadeliğe yeni bir dokunuş olarak gündüz modasından gece şıklığına kadar kendini gösteriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.