DOLAR 32,4838
EURO 34,972
ALTIN 2431,689
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zühre, Jakarta Modest Fashion Week ile Asya’nın yıldızı oldu

    Zühre, Jakarta Modest Fashion Week ile Asya’nın yıldızı oldu
    30.07.2018
    A+
    A-

    26-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenen Jakarta Modest Fashion Week, sektörün profesyonellerini bir araya getirdi. İstanbul, Londra ve Dubai’deki başarının ardından bu kez Jakarta’da modaya yön veren fuarın özel gösterisine muhafazakar giyim sektörünün öncü markalarından Zühre imza attı.

    2020 yılına kadar dünyada 270 milyar Euro’luk hacme ulaşması beklenen, muhafazakar giyim sektörünün liderliğini Türkiye üstleniyor. Muhafazakar giyim sektörünün öncü markalarından Zühre’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ekin, 2018 yılında sektörde Türkiye’nin liderliğini güçlendirecek çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve Jakarta Modest Fashion Week’e katılarak pazar payını genişletecek bağlantılar kurduklarını belirtti.

    Modanın kalbi Jakarta’da attı

    İstanbul, Londra ve Dubai’deki başarının ardından bu kez Asya’nın merkezi Jakarta Gandaria City’de düzenlenen Modest Fashion Week, muhafazakar modanın en önemli fuarları arasında gösteriliyor. 26 -29 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda Zühre, 2018 ilkbahar- yaz koleksiyonda birbirinden şık ve kaliteli tasarımlarını düzenlediği açılış defilesi ile ziyaretçilerine sergiledi.

    40 defile, 50 marka standı, söyleşiler ve atölye çalışmalarıyla dolu fuarda; sektör liderleri ve moda severler buluştu. Fuardaki en önemli etkinlikler; ‘This is modest fashion’ konulu talkshow, Leena Asad, Vogue Italy yazarı ve ünlü tasarımcıların muhafazakar moda konusunda görüşlerini ilettiği moda paneli oldu. 10 talkshow ve pek çok panelin düzenlendiği fuarın açılışını ise Zühre 2018 ilkbahar- yaz defilesi ile gerçekleştirdi.

     Zühre, Asya’da tesettür giyim sektörüne açıldı

    2017 yılında edinilen verilere göre muhafazakar giyim sektöründe Müslüman ülkelerin 200 milyon dolar harcadığı saptandı. Sektörün hacmi göz önüne alındığında harcama miktarının 2020 yılında 270 milyar dolara ulaşması öngörülüyor.

    Kurulduğu günden bu yana muhafazakar giyim sektöründe büyüyerek faaliyetlerine devam eden Zühre’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ekin, “Zühre olarak 4 kıtada 24 ülkede 150 farklı satış noktası ile hizmet veriyoruz. Yeni koleksiyonlar ve kreasyonlar üzerine çalışarak dünyadaki pazar payımızı ve şube sayımızı artırarak büyümemizi sürdürüyoruz’’ dedi. 

    Muhafazakar modanın nabzının tutulduğu Jakarta Modest Fashion Week ile iligli değerlendirmelerde bulunan EkinDünyadaki muhafazakar giyim pazarında güçlü koleksiyonlarımız ve kaliteli ürünlerimizle yerimizi almak ilk amacımızdı. Bunun için Asya’nın kalbi Jakarta’da yer almak Endonezya ve diğer Asya ülkelerindeki hedeflerimize yaklaşmamızda bize olumlu katkı sağladı. Fuarda yurt dışından gelen 100’den fazla uluslararası alıcı ile buluşma imkanı yakaladık ve gelişmeler markamızı globalde de büyüme hedeflerine bir adım daha yaklaştırdı’’ dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.