DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zühre’de modanın gizemi detaylarda saklı

    Zühre’de modanın gizemi detaylarda saklı
    20.02.2019
    A+
    A-

    Muhafazakar modayı özgür modellerle buluşturan Zühre, 2018 – 2019 kış koleksiyonuyla şık kombinlere imza atıyor. Modern çizgilerle tasarlanan koleksiyonda kürk, baskı, işleme, püskül, metalik efektler, taş ve pul payetler modanın gizemini detaylarda gösteriyor

    Zühre; 2018- 2019 kış koleksiyonunu metropolün canlı ve özgür ruhunu yansıtan detaylarla hazırladı. Koleksiyonda yer alan modeller arasında pul payetli, işlemeli, baskılı, aplikeli, piliseli, metal detaylı tunik – ikili takımlar, pançolar, trençkotlar, örgü kazaklar ve kaşe kabanlarla Zühre, detayların farkını ve şehrin modasını yansıtıyor.

    Kışa özel romantik çizgiler

    Metropolün canlı ve dinamik ruhunu tasarımlarına taşıyan Zühre; giy-çık kombinlerle hem rahat hem şık görünmek isteyenlerin tercihi oluyor. Zühre’nin kış koleksiyonunda yer alan şifon piliseler, ikili takımlar stil ve renk uyumunu bir arada sunuyor. Süet ve deri karışımı, püsküllerle hareketlenen yelekli takımlar ve tunikler ise kombinlere canlılık veriyor.

    Taş işlemeli, suni kürk detaylı ve özgün etnik çizgilerin yer aldığı koleksiyona kışın romantik dokunuşları da eşlik ediyor. Trendi asla geçmeyen ve her kadının gardırobunda yer alan parçalardan kaşe kabanlar, işlemeli ev kürk yakalı versiyonlarıyla Zühre’nin yeni sezon ürünleri arasında öne çıkıyor.

    Pul ve payetli bluzlar, baskı ve işlemeleri örme kazaklar, metal detaylarla gelecekten gelen tunikler metropolün zamansız ruhuna dokunuyor. Stilini ve moda anlayışını yansıtmak isteyen kadınlara özel tasarımlarıyla, Zühre her an şehrin içinde size eşlik ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.