DOLAR 32,5984
EURO 34,8412
ALTIN 2493,308
BIST 9523,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zühre’den tatile gideceklere özel koleksiyonlar

    Zühre’den tatile gideceklere özel koleksiyonlar
    11.07.2018
    A+
    A-

    2018 ilkbahar – yaz koleksiyonuna özel hazırladığı modellerle Zühre; bu sezon tatile gidecek tesettür giyim tercih eden kadınların vazgeçilmezi oluyor. İlhamı doğadan alınarak tasarlanan koleksiyondaki keten ürünler, çantalar ve eşarplar tatilcilerin valizinde yerini alıyor. Renkli, beyaz ve pastel tonlardaki ürünler işlemeli detaylarıyla ön plana çıkıyor.

    Yaz aylarının gelmesiyle beraber koyu renkler yerini daha açık, canlı renklere bırakırken; tatile gidecekler valizlerini hazırlamaya başlıyor. Muhafazakâr tatil tercih edenler Zühre’nin 2018 ilkbahar yaz sezonu için hazırladığı keten ürünler, çantalar ve renkli eşarpları tercih ediyor. Zühre sadelikten ve rahatlıktan ödün vermeyenler için keten kumaşlı ürünler ve kombin tamamlayıcı eşarp, çanta koleksiyonuyla tesettürlü kadınların kurtarıcısı oluyor.

    Tatilde rahatlığın anahtarı keten ürünler

    2004 yılından bu yana tesettür modasına yön veren Zühre, yeni sezon ürünlerinde gök mavisi, pembe, yeşil ve pastel tonlarını ön plana çıkararak farklı yaş gruplarına uygun modeller sunuyor. Yaz sezonunun kurtarıcısı keten kumaş ile hazırlanan pardesüler, tunikler ve yelekler, bahar renkleriyle süslenmiş eşarplar ile kombinlenebiliyor.  Rahatlığı vaat eden keten kumaşlı ürünleri floral desenli detaylar ve işlemelerle süsleyen Zühre, şık görünmek isteyenlere de alternatifler sunuyor. Her zevke uygun ürün seçenekleri sunan Zühre’nin ürün portföyüyle, keten pardesü modellerinin yanı sıra, koleksiyonda yer alan keten tunik modelleriyle de hem şık hem spor kombin gerçekleştirilebiliyor.

    Kadınların vazgeçilmezi: Çantalar

    Zühre, özgün ve çeşitli formlara sahip modellerden oluşan çanta koleksiyonuyla farklı tarz ve zevke sahip kadınların ilgisini çekiyor. Koleksiyonda altının ihtişamından yola çıkarak doreye, gümüşün ışıltısından ilham alarak lameye, asilliğin temsili olan siyaha ve canlı hissettiren pastel renklere yer veriliyor. Günlük hayatta kullanım rahatlığı sağlayan büyük ebatlı omuz çantaları, tote ve kova çanta modelleri en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Klasik modellerin şıklığından vazgeçemeyenler içinse küçük ebatlı sedefli çanta modelleri ayrıcalık kazanıyor.

     

    Her zevke uygun eşarp modelleri Zühre’de

    Kadınların rengarenk seçenekler ile kombinlerinde şıklığı yakaladıkları eşarplar da sıcacık dokusuyla tesettürün vazgeçilmez parçalarından oluyor. Kaliteli ve özgün tasarımlarını müşterilerinin beğenisine sunan Zühre, yumuşacık dokusuyla ön plana çıkıyor.

    Detaylı bilgi için http://www. zuhre. com. tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.