DOLAR 32,5705
EURO 34,6438
ALTIN 2510,678
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Simit Sarayı Denizlikule’de

    ​Simit Sarayı Denizlikule’de
    07.08.2017
    A+
    A-

    Yurt içi ve yurt dışında hızla büyümesini sürdüren Simit Sarayı, Türkiye’de bir ilk olan yeni konseptiyle Denizkule’de açıldı. Mağaza, Denizbank çalışanları için hem farklı birbirinden lezzetli ürünler ve keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor.

    21 ülkede 408 mağazası ile dünya markası haline gelen Simit Sarayı, Denizbank Genel Müdürlüğünün bulunduğu DenizKule’de açıldı. Mağazalarını AVM’ler, havalimanları, kamu kurumları, stadyumlar, toplu konut alanları ve perakende caddelerinde konumlandırarak farklı müşteri segmentlerine ulaşan Simit Sarayı, DenizKule’de, ilk günden itibaren banka çalışanlarının uğrak noktası oldu.

    Açılışı, Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu ve Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş gerçekleştirdi.

    Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, “Türkiye’den bir dünya markası çıkacağına inanan ve tüm yatırımlarımızda, sağladığımız istihdamda bize başından beri güvenen Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve tüm Denizbank ailesine teşekkür ederiz” dedi.

    Türkiye’de bir ilk olan yeni konseptiyle DenizKule’deki mağazanın banka çalışanları için lezzetli alternatifler ve konforlu bir sosyalleşme ortamı sunacağını belirten Kavukcu, “Türkiye’de ve dünyanın 21 ülkesinde farklı konseptlerimizle yatırımlarımız sürecek. Bu yılın sonuna kadar yurt dışında 100, yurt içinde 75 mağaza açmayı planlıyoruz” dedi. Bu ay içinde Lübnan ve Irak pazarına, 7 mağaza birden açarak Sırbistan pazarına gireceklerini belirten Kavukcu, “Kısa sürede farklı konseptlerimizle dünyadaki zincirimize yeni halkalar ekleyeceğiz” dedi.

    Simit Sarayı ile uzun yıllardır sağlam temellere dayalı iş ortaklıklarının bulunduğunu belirten

    Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, “Simit Sarayı’nın bankamız çatısı altındaki mağazasının açılışından mutluluk duyuyoruz. Ülkemizin öz değerlerinden Simit Sarayı, geleneksel lezzetimizi önce tüm Türkiye’ye, ardından da dünyaya tanıtmak ve tattırmak amacıyla yola koyulmuş, küresel çapta her gün 1 milyona yakın insanı en taze tatlarla buluşturan adeta bir ihracat üssü gibi çalışan bir dünya markası. Biz de güne güzel başlamak isteyen, gün içinde farklı lezzetler arayan çalışanlarımıza bu işbirliği ile ayrıcalıklı olanaklar sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Simit Sarayı’nın Türkiye ekonomisine değer sağlayan, sürekli yükselen başarı grafiği ve karlılığının ötesinde, insan ve toplum hayatına sürdürülebilir katkı verme prensibiyle çalışmalar yürütmesini de ayrıca takdir ediyoruz. Bugün ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil eden bu değerli kurumumuzun, global ölçekte tesis ettiği tecrübe ve bilgi birikimi ile başarılı faaliyetlerine devam edeceğine yürekten inanıyorum. Simit Sarayı’nın DenizKule’deki yeni mağazasının hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

    Abdullah Kavukcu ve Hakan Ateş, mağazanın açılış günü, dünyanın ilk ve tek esnek Simit Hattı üretim tesisi olan Simit Sarayı Sancaktepe fabrikasını ziyaret etti. Gezide, Denizbank Yönetim Hizmetleri ve Yatırım Grubu Genel Müdür Yardımcısı Tanju Kaya ve Denizbank Yönetim Kurulu üyesi Timur Kozintsev ve Simit Sarayı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Arat bulundu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.