DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    01 Burda AVM iş ve sanat dünyasının katılımıyla açıldı

    01 Burda AVM iş ve sanat dünyasının katılımıyla açıldı
    18.11.2019
    A+
    A-

    01 Burda AVM’nin açılış etkinliği iş ve sanat dünyasını buluşturdu. Esas Gayrimenkul’ün, Türkiye’nin yüksek büyüme potansiyeline sahip Akdeniz bölgesinde yer alan Adana’da hayata geçirdiği 01 Burda Alışveriş Merkezi’nin açılışı, pek çok ismin katılımıyla gerçekleşti. Açılış gününde Revna Demirören, Cem Hakko, Mustafa Sandal, Ali Sabancı, Arzu Sabancı, Ömer Sabancı, Hacı Sabancı, Kaan Sabancı, Arzuhan Yalçındağ, Erhan Kamışlı, Emine Sabancı Kamışlı, Kerem Kamışlı, Fethi Kamışlı, Ahmet Faralyalı, Bünyamin Aydın ve Kazım Köseoğlu gibi isimler bulundu.

    AVM’nin kurdele kesim töreninde sahnede 2 kuşak bulundu. Fethi Kamışlı, Kaan Sabancı, Kerem Kamışlı, Kazım Köseoğlu, Ali Sabancı, Beyhan Demirtaş, Mahmut Demirtaş, Erhan Kamışlı, Emine Sabancı Kamışlı, Ömer Sabancı kurdeleyi beraber kestiler.

     

    Gelişen ve büyüyen Çukurova Bölgesi, yeni bir alışveriş ve yaşam merkezi kazandı! Adana’nın yeni çekim noktası 01 Burda Alışveriş Merkezi; iş ve sanat dünyasından isimlerin de katıldığı bir törenle açıldı. Anadolu Ateşi’nin konuklara özel performans sergilediği 01 Burda AVM açılışında; Revna Demirören, Cem Hakko, Mustafa Sandal, Ali Sabancı, Arzu Sabancı, Ömer Sabancı, Kaan Sabancı, Arzuhan Yalçındağ, Erhan Kamışlı, Emine Sabancı Kamışlı, Kerem Kamışlı, Fethi Kamışlı, Ahmet Faralyalı, Bünyamin Aydın ve Kazım Köseoğlu gibi isimler yer aldı.

    Esas Gayrimenkul tarafından 150 milyon dolar yatırım ile hayata geçirilen 01 Burda; tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında karşılayan yeni nesil AVM anlayışı, göz alıcı mimarisi, açık alanları ve dünyaca ünlü markalardan oluşan mağaza karmasıyla bölgeye yeni standartlar getiriyor. Pek çok ilki bölge halkıyla buluşturan ve yenilikçi mimarisiyle dikkat çeken 01 Burda, misafirlerine ferah bir ortamda alışveriş imkanı sunuyor. Performans Gösteri Merkezi’nde yıl boyunca düzenlenecek konserler, etkinlikler ve organizasyonlarla Adana’nın cazibe merkezi olacak 01 Burda, kentin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verirken alışveriş hayatına da farklı bir bakış açısı kazandıracak.

     

    01 Burda AVM hakkında:

    01 Burda AVM, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap verecek bir alışveriş merkezi olma özelliği taşımaktadır. Yeni nesil bir yaşam merkezi olarak tasarlanan 01 Burda, benzersiz atmosferi, ziyaretçilerine sunduğu eğlenceli ve kültürel etkinliklerle Adana halkının alışveriş alışkanlıklarında değişim ve dönüşüme öncülük etmektedir. 01 Burda, tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında karşılamakta, yeni nesil alışveriş merkezi anlayışı ile konuklarına farklı bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.