DOLAR 32,499
EURO 34,9574
ALTIN 2429,864
BIST 9805,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    01 Burda AVM’ye TSE’den Güvenli Hizmet Belgesi

    01 Burda AVM’ye TSE’den Güvenli Hizmet Belgesi
    13.10.2020
    A+
    A-

    Adana’nın eğlence, buluşma ve yaşam merkezi 01 Burda AVM, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından uygulanan Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgeleme Programı’nın şartlarını kusursuzca yerine getirmesi ile TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ne sahip oldu…

     

    Normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte 1 Haziran’dan itibaren yeniden kapılarını açan, tüm tedbirlerin hassasiyet ile uygulandığı, AVM ziyaretçilerinin ve çalışanların sağlığına maksimum özen gösteren 01 Burda AVM, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ne sahip oldu.

    Adana halkını ilklerle buluşturarak özel deneyimler yaşatan 01 Burda AVM, T.C. Sağlık Bakanlığı’nın alışveriş merkezlerine ilişkin belirlediği hijyen tedbirleriyle uyumlu bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor.

    01 Burda’da zorunlu maske uygulaması sürerken ziyaretçi yoğunluğunun olduğu bölümlerde rutin dezenfeksiyon işlemlerinin artırılması ve devamlı kontrol edilmesi için özel hijyen ekipleri bulunuyor. 01 Burda ziyaretçileri, AVM içerisinde görünür alanlarda konumlandırılmış dezenfektan ünitelerine kolaylıkla ulaşabiliyor, ayrıca Müşteri Hizmetleri Bankosu’nda da dezenfektan temin edebiliyor. Her sabah ve her gece düzenli olarak temizlenen 01 Burda’da temizlik işlemi gün içerisinde de saat başı tekrarlanıyor. Mağazaların düzenli olarak denetlendiği 01 Burda AVM’de uzun süre koruma sağlayan Nano-Clean uygulaması da yapılıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında AVM’ye giren herkesin ateşi termal kamerayla ölçülürken her işyeri için de ayrı ayrı sosyal mesafe kuralları getirildi.

    İklimlendirmede %100 taze havalandırma kullanılıyor. İklimlendirme cihazları, taze hava girişi sağlayan klima santrallerinin değişimi ve dezenfeksiyonu ile %100 taze hava 24 saat korunuyor, ziyaretçiler sağlıklı nefes alıyor.

    Klasik AVM anlayışının ötesine geçen hizmetleriyle misafirlerinin rahat ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamalarını sağlayan 01 Burda AVM, aldığı önlemlerle Adanalıları ağırlamaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.