DOLAR 32,3879
EURO 34,7985
ALTIN 2405,129
BIST 10161,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    1 Numaralı Markalar ödülleri sahiplerini buldu

    1 Numaralı Markalar ödülleri sahiplerini buldu
    14.12.2022
    A+
    A-

    XIII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi sonrasında düzenlenen ve Kadir Çöpdemir sunumuyla gerçekleşen törende 1 Numaralı Markalar” ödülleri sahiplerini buldu.

    Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 13. sü düzenlenen “AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi” 13 Aralık Salı günü İstanbul Swissotel’de gerçekleştirildi. Zirvede, aynı zamanda “1 Numaralı Markalar” ödülleri de sahiplerini buldu. AYD, her yıl “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markalar” araştırmasını AKADEMETRE Türkiye iş birliğiyle yapıyor. Araştırma 25 farklı ilde yaklaşık 2.400 kişi ile yüz yüze görüşme metoduyla yapıldı ve 19 kategoride birinci olmaya hak kazanan markalara ödül verildi.

    Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, “AVM’lerimiz genel olarak ülkemiz perakende sektörünün en dinamik olduğu mekanları oluşturuyor. Yaşamın ve ekonominin nabzını anlık olarak tutabiliyoruz. İstihdama ve ekonomiye doğrudan katkı sağlıyoruz. Pandemi döneminde AVM’lerin değişen rollerini hep birlikte deneyimledik. Böylesine zorlu bir süreçte halkımızın tercih ve beğenisini kazanarak “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Markalar” araştırmasında ödüle değer görülen perakende markalarımızı tebrik ediyorum. Ayrıca araştırmamızın ve ödül törenimizin gerçekleşmesindeki katkıları nedeniyle Akademetre Research Company’ye teşekkür ediyorum.” dedi.

    “1 Numaralı Markalar”

    Aksesuar: Altınbaş

    Günlük Spor Giyim: LC Waikiki

    Bebek Ürünleri -Oyuncak: Toyzz Shop

    Spor Malzemeleri: Adidas

    Teknoloji Perakendeciliği: Teknosa

    Self Servis Restoran: Burger King

    Ayakkabı – Çanta: Flo

    Kişisel Bakım – Kozmetik: Gratis

    Ev Tekstili – Dekorasyon: Karaca

    Çocuk Giyim: LC Waikiki Kids

    Kafe: Kahve Dünyası

    Teknoloji Üreticisi: Samsung

    Restoran: HD İskender

    Kadın İç Giyim-Çorap: Penti

    Kitap-Müzik-Hobi: D&R

    Erkek Giyim: Kiğılı

    Kadın Giyim: Koton

    Anchor Mağaza: Teknosa

    Anchor Mağaza: Koton

    En Beğenilen Kadın Marka Yüzü: Alina Boz – Defacto

    En Beğenilen Erkek Marka Yüzü: Kıvanç Tatlıtuğ – Mavi

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.