DOLAR 32,6018
EURO 34,7637
ALTIN 2521,556
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    100 TL’ye milyonluk ev Venezia Mega Outlet’e alışverişi rekor kırdırdı

    100 TL’ye milyonluk ev Venezia Mega Outlet’e alışverişi rekor kırdırdı
    30.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk ve tek temalı alışveriş merkezi Venezia Mega Outlet, 13-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği Venedik Alışveriş Karnavalı ile ziyaretçi rekoruna koştu. Türkiye’de ilk kez gerçekleşen karnavalda tam 15 gün boyunca büyük şovlar ve gösteriler yapıldı.

    Türkiye’nin ilk ve tek temalı alışveriş Merkezi Venezia Mega Outlet, Mayıs ayı içerisinde çok büyük bir karnavala imza attı; Venedik Alışveriş Karnavalı… Karnaval süresince Türkiye’de ilk kez gerçekleşen şovlarla misafirlerine unutulmaz anlar yaşatan Venezia Mega Outlet, Venedik’in atmosferini İstanbul’a taşıdı. Karnavalla alışverişi bir araya getiren AVM, karnaval süresince sağladığı büyük indirimlerle de tüketicilerin yüzünü güldürdü.

    Mağazalar ciro rekorları kırdı, kasalarda uzun kuyruklar oluştu
    Karnaval süresince katılımdan oldukça memnun olan Venezia Mega Outlet Genel Müdürü Cenk Hayırlıoğlu şunları söyledi: ‘’Karnaval süresince yaklaşık 1 milyona yakın ziyaretçi ağırladık, Venezia Mega Outlet’te yer alan mağazalar ciro rekorları kırdı. ‘’Venedik’te 100 TL’ye ev veriyoruz’’ sloganıyla, karnaval hediyesi olarak Venezia Mega Residence’tan daire verdik, çekiliş kuyrukları oluştu. Ev kazanan talihlimizin ismi ise 8 Haziran 2017 tarihinde açıklanacak.

    Ziyaretçi akınına büyük teşekkür
    Venedik Alışveriş Karnavalı’nı önümüzdeki yıl da tekrarlayacaklarını dile getiren Hayırlıoğlu gelen ziyaretçilere ve tüm Türkiye’ye şu mesajı verdi: ‘’ Karnaval süresince hem biz hem de ziyaretçilerimiz öyle keyif aldık ve yapılan şovlar ve gösterilerle öyle eğlendik ki karnavalın son bulması hepimizi üzdü. Ancak hedefimiz bu karnavalı gelenekselleştirmek o nedenle önümüzdeki yıl yeniden Venedik Alışveriş Karnavalı yapacağız. Karnavalımızı renklendiren tüm ziyaretçilere ve tüm Türkiye’ye teşekkür ediyorum. Ziyaretçilerimiz karnaval bitti diye üzülmesin çünkü onları hem yıl boyu hem de Ramazan boyunca Venezia Mega Outlet’te harika etkinlikler bekliyor.’’

    San Marco Meydanı’nda kurduk bu yıl sahnemizi; bir başka olur Venezia’da Ramazan Geceleri…
    Karnavalın bitimi ile beraber, Ramazan hazırlıklarını çoktan tamamlamış olan Venezia Mega Outlet’te, Ramazan programı da dopdolu. Geleneksel Ramazan etkinliklerinin hepsini ücretsiz olarak bulabileceğiniz AVM’de, iftar sonrası nefes alabileceğiniz bir alan yaratılıyor. Ünlü TRT sanatçısı Mehmet Ufuk Uğuriş’in Ramazan ayı boyunca sahne aldığı AVM’de ziyaretçiler Türk Sanat Müziğine doyuyor. Enfes bir fasıl dinletisinin ardından ise Ramazan’ın vazgeçilmezi Karagöz ve Hacivat, Kavuklu Pişekar interaktif şovları izleyenleri gülmekten kırıyor. Gerçek bir Ramazan ruhu yaşamak isteyenler Ramazan ayı boyunca Venezia Mega Outlet’e misafir olabilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.