DOLAR 32,5686
EURO 34,8038
ALTIN 2497,599
BIST 9454,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    100. yılda engelli gençlere önemli destek

    100. yılda engelli gençlere önemli destek
    22.05.2019
    A+
    A-

    TESYEV (Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı)ve Urban Riders Spor Salonları işbirliği ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nda #engeltanımadanpedalla isimli çok özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikten elde edilen gelirin tamamı engelli gençlerimizin eğitim, sağlık ve spor ihtiyaçlarında kullanılmak üzere TESYEV’e bağışlandı.

    Urban Riders 42 Maslak, Palladium AVM ve Ankara Atakule’de bulunan spor salonlarında eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlikle beden, zihin ve ruh dengesi için fiziksel aktiviteler gerçekleştiren binlerce üyesini engelli bireylerimiz için pedal çevirmeye davet etti.

    Sayıları her geçen gün artan engelli bireylerimizin kendine güvenen bireyler olarak yaşama katılmaları amacıyla; eğitim, sağlık ve spor alanlarındaki ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını aralıksız sürdüren TESYEV’in Genel Müdürü Berrin Altınöz konuyla ilgili olarak: “ Urban Riders’in TESYEV Ailesi için 19 Mayıs gibi çok anlamlı bir günde gerçekleştirdiği bu özel etkinlikten çok mutluyuz. Özellikle gençlerimizin hayatın her alanında engelsiz bir yaşam için farkındalık yaratan bu tip projeler içinde yer alması çok anlamlı. Bugün hep birlikte #engeltanımadanpedalla diyoruz. Vakıf olarak 20 yıldır fiziksel, zihinsel, işitsel ve görme engelli bireylerimizin sağlık, eğitim ve spor alanındaki ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Bugüne kadar ve bundan sonra da yanımızda olan binlerce bağışçımıza ve gönüllümüze sonsuz teşekkür ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.