DOLAR 32,3788
EURO 35,0515
ALTIN 2325,326
BIST 9105,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    11 Hatıra Ormanının ilki Çanakkale’de açılacak

    11 Hatıra Ormanının ilki Çanakkale’de açılacak
    08.11.2019
    A+
    A-

     

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “11 Kasım Ağaçlandırma Seferberliği” nedeniyle 11 Kasım tarihini her yıl kutlanacak şekilde “Milli Ağaçlandırma Günü” ilan etti. Türkiye’nin önemli mobilya markalarından NDesing’in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, 11 Hatıra Ormanı oluşturarak projeye destek vereceklerini duyurdu. Güleç, ‘İyi Bir Gelecek, Doğadan Gelecek’  başlığı ile başlattıkları çalışmada Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKUD) ile işbirliği halinde olacaklarını ve ilk hatıra ormanının Çanakkale’de oluşturulmaya başlandığını söyledi.

     

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, “11 Kasım Ağaçlandırma Seferberliği”  kapsamında bir genelge yayınlayarak, her yıl 11 Kasım gününün “Milli Ağaçlandırma Günü” olarak kutlanacağını belirtti. Erdoğan, 11 Kasım 2019 günü saat 11.11’de tüm yurtta eş zamanlı olarak gerçekleşecek fidan dikme etkinliği için vatandaşlara çağrıda bulunurken, NDesign,  sürdürülebilir dünya için ‘İyi Bir Gelecek, Doğadan Gelecek’ mottosuyla Türkiye’nin 11 farklı bölgesinde hatıra ormanı oluşturmak için düğmeye bastı.

    Bugünün ve geleceğin en büyük sorunu olan küresel ısınmaya karşı doğayı, insanı ve hayatı korumak için yola çıkan NDesign,’Sizin de Bir Dikili Ağacınız Olsun’’ mottosuyla, çalışanları, müşterileri, bayileri ve çözüm ortakları adına fidan bağışında bulunuyor. NDesign, bu proje ile gelecek kuşaklara güzel bir çevre, temiz bir hava, yeşil bir dünya ve yaşanılabilir bir hayat bırakmak istiyor.

     

    NDesing, projeyi Çevre Kuruluşları Koruma Derneği (ÇEKUD) ile birlikte yürütecek. Konuya ilişkin açıklama yapan NDesing Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, Tüm NDesign müşterileri, çalışanları ve çözüm ortaklarının bu projeye destek vermelerini bekliyoruz. Biz sadece iyi ürünler geliştirmek ve üretmek için değil daha iyi bir dünya ve daha mutlu hayatlar için de çalışıyoruz. Hayatı zenginleştirmek, mutlu nesiller ve iyi bir gelecek için projeler üretiyor ve biz diyoruz ki, hep birlikte daha iyi bir gelecek bizlerin çabasıyla gelecek. NDesign’ın bu projesine destek verdiği için ÇEKUD’un çok kıymetli yöneticilerine ve başkanına bir kez daha teşekkür ediyorum. Hedefimiz ülke sınırlarımız içerisinde 10 değişik bölgede birer hatıra ormanı oluşturmak. İlk hatıra ormanımızı Çanakkale ilinden başlayarak gerçekleştiriyoruz. Orman Genel Müdürlüğümüzün, ihtiyaç önceliğine göre belirleyerek, diğer 9 ilde de, NDesign olarak, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her bir fidanın, umutlarımızla birlikte yeşerip büyümesini, yeni nesillere, tabiatın hediyesi olmasını dileriz” diye açıkladı. Güleç, amaçlarının projenin etki alanını genişleterek sürdürülebilir bir hale getirmek olduğunu söyledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.