DOLAR 32,4726
EURO 34,7442
ALTIN 2438,961
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    14 Şubat Sevgililer Günü’nde Ters Köşe’nin masalarında aşk ve şans var

    14 Şubat Sevgililer Günü’nde Ters Köşe’nin masalarında aşk ve şans var
    14.02.2019
    A+
    A-

    Balık ürünlerinin yanı sıra iddialı ve kendine özgü mezeleriyle deniz ürünlerine farklı bir yorum getiren Ankara’nın en yeni restoranı Ters Köşe, 14 Şubat Sevgililer Günü hazırlıklarını tamamladı.

    Ankara’nın yeni yaşam merkezi İncek Loft Alışveriş Caddesi’nde bulunan Ters Köşe, bu en özel günde şanslı masasına oturacak çiftlere sürpriz hediyeler sunacak.

    Balık ürünlerinin yanı sıra iddialı ve kendine özgü mezeleriyle deniz ürünlerine farklı bir yorum getiren Ankara’nın en yeni restoranı Ters Köşe14 Şubat Sevgililer Günühazırlıklarını tamamladı.

    Ankara’nın yeni yaşam merkezi İncek Loft Alışveriş Caddesi’nde bulunan Ters Köşe, bu en özel günde şanslı masasına oturacak çiftlere sürpriz hediyeler sunacak.

    Ters Köşe’nin kendine hayran bırakan özel meze menüsü Türkiye’nin her bölgesinde bilinen yerel tatlar ile deniz ürünlerinin ustaca harmanlanmasından oluşuyor.

    Balık ve meze çeşitlerinde günlük ürünleri Ankaralılarla buluşturan yeni bir lezzet noktası olarak öne çıkan Ters Köşe, Türkiye’ye özgü köfte, börek, gözleme, lahmacun, tandır, ezme, kokoreç, mantı gibi sevilen tatları balık ve diğer deniz ürünleri ile hazırlayarak müşterilerini farklı lezzetlerle tanıştırıyor.

    Ters Köşe’de farklı pişirme yöntemleri ile balık, ahtapot, kalamar, karides, deniz tarağı, midye, istiridye gibi lezzetler bambaşka boyutlara taşınıyor. Ters Köşe bu haliyle ‘yeme – içme ritüellerini’ değiştiriyor.

    Sevgililer Günü’nü romantik bir akşam yemeği ile kutlamak isteyenleri bekleyen Ters Köşe’de, şanslı masaya oturan sevgililer sürpriz hediyelerle karşılaşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.