DOLAR 32,5917
EURO 34,8615
ALTIN 2504,837
BIST 9680,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    14 Şubat’a özel ekstra yüzde 14 indirim!

    14 Şubat’a özel ekstra yüzde 14 indirim!
    08.02.2017
    A+
    A-

    Evgör Mobilya’nın bu yılki Sevgililer Günü kampanyasında, sürpriz avantaj var. Hayatlarını Şubat’ta birleştireceklere yönelik uygulama kapsamında tüm çiftler, bu ay içinde yapacakları seçili düğün paketi alışverişlerinde yüzde 20, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise o güne özel ekstra yüzde 14 indirim hakkı kazanacak.

    Evgör Mobilya, birbirine sevdalı çiftlere yönelik çok özel bir 14 Şubat kampanyası düzenliyor. Firma, Şubat ayında “evet” diyen çiftlere, yeni kuracakları yuvalarının mobilya alışverişlerini indirimli yapma fırsatı sunuyor. Evgör Mobilya’nın 2017 koleksiyonundaki “Yemek Odası”, “Yatak Odası” ve “Oturma Grubu”ndan oluşan seçili düğün paketlerinden satın alan çiftler, 14 Şubat günü ekstra yüzde 14 indirimden yararlanıyor.

    İstanbul’daki çiftleri Çamlıca, Beyoğlu, Dudullu ve Tuzla mağazalarına davet eden Evgör Mobilya, diğer illerdeki müşterilerini de Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası evgor. com. tr adresine bekliyor.

    Türkiye’nin her noktasına teslimat ve montaj hizmeti sunan Evgör Mobilya’nın, Sevgililer Günü özel kampanyası hakkında detaylı bilgi için evgor. com. tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.