DOLAR 32,568
EURO 34,8706
ALTIN 2425,733
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    14 Şubatı unutulmaz kılacak en özel hediyeler Giovane Gentile’de

    14 Şubatı unutulmaz kılacak en özel hediyeler Giovane Gentile’de
    14.02.2019
    A+
    A-

    Erkek giyiminde fark yaratan Giovane Gentile, bu sevgililer gününde birbirinden şık hediye alternatifleri sunuyor. Cotton kaşmir karışımlı trikolardan kaz tüyü montlara, örme gömleklerden deri cüzdanlara, kemerlerden eldivenlere kadar Sevgililer Günü için birçok ürünü yüzde 50 indirim fırsatıyla sunan Giovane Gentile’de hediye alternatifleri sizi bekliyor.

     

    Klasik veya casual tüm giyim ve aksesuar ihtiyaçlarıyla gündelik yaşamdan, özel davetlere kadar sevdiğiniz erkeğin her anına eşlik eden Giovane Gentile, 14 Şubatı unutulmaz kılmanıza zemin hazırlıyor.

    Giovane Gentile, business, luxury casual ve trend koleksiyonlarıyla sevgilinizin tarzı ne olursa olsun, onu mutlu edecek kıyafetleri özenle hazırlayarak, sevginizin kalıcı olmasını sağlıyor. Şubat ayının en özel gününde sevgilinize aşkınızı sıcacık kombinlerle anlatmanıza yardımcı olan Giovane Gentile, birçok ürünü yüzde 50 indirim fırsatıyla takipçilerinin beğenisine sunuyor.

    Her sevgililer gününde yaşadığınız ‘ne hediye almalıyım?’ telaşına son veren Giovane Gentile, aşkın en özel gününde herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.