DOLAR 32,5328
EURO 34,7874
ALTIN 2477,176
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    15 Temmuz’da “Milli İrade” darbeci hainleri durdurarak bir destan yazdı

    15 Temmuz’da “Milli İrade” darbeci hainleri durdurarak bir destan yazdı
    14.07.2018
    A+
    A-

    Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar:

    Ülke ve toplum tarihimiz açısından bir milat olan 15 Temmuz’da “Milli İrade” darbeci hainleri durdurarak bir destan yazdı. Geçmişte ülkemizin istikrarına, milletimizin özgürlüğüne yapılan taarruzlara karşı halkımız hep dik durdu. Bizi yakından takip eden dünya ekonomistlerinin beklediğinin ve dile getirdiğinin aksine ülkemiz güçlü duruşunu hep korudu. Geçmişte yaşadığımız yalnızca bir 15 Temmuz gecesi olmadı. Öncesinde ve devamında gelen saldıralar birçok alanda etkisini gösterdi. Fakat tüm yaşatılmak istenenlerin aksine ekonomimiz ve ülkemizin lokomotifi konumundaki inşaat sektörü istikrarını sürdürdü. Bu anlamda biz de yatırımlarımıza ara vermeden devam ettik. Invest Grubu olarak faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde istihdama katkı sağladık. Elimizden geldiğince, tüm imkânlarımızla halkımızın ve devletimizin yanında olduk. Geçirdiğimiz son iki yıllık dönem şüphesiz ki zordu. Ancak karanlığa hiç düşmedik. Bu vesileyle, o gece vatan için göğsünü siper eden ve büyük kahramanlık gösteren 15 Temmuz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.

    Bugün olduğu gibi yarın da önümüz aydınlık. Buna tüm kalbimizle inanıyoruz. 24 Haziran seçimleri sonrasındaki yeni dönemde yerli sanayi ve kalkınma hamleleriyle ithal eden değil ihraç eden ülke konumuyla kabına sığmayan, durdurulamayan bir Türkiye’nin ekonomi alanında dünyanın ilk 10 ülkesinden biri olacağına inanıyorum. Atılan bu adımla birlikte süre gelen istikrarımız güçlenecek, ekonomik performansımız artarak devam edecektir. Bizler de Invest Grubu olarak yeni projelerle yatırımlarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.