DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Say Yapı’nın Yooistanbul’unda yaşam başlıyor

    Say Yapı’nın Yooistanbul’unda yaşam başlıyor
    28.04.2017
    A+
    A-

    Say Yapı’nın İstanbul’un tam kalbi Ortaköy’de hayata geçirdiği “yooistanbul” projesinde teslim tarihi yaklaşıyor. Örnek rezidansları ziyarete hazır olan proje, ayrıcalıklı yaşam tarzının en güzel örneğini İstanbul’a sunacak.

    Digicom Grup şirketlerinden Say Yapı’nın projesi olan “yooistanbul”da finale çok az süre kaldı. Eşsiz İstanbul Boğazı manzarası ile yemyeşil Ortaköy Vadisi’nde konumlanan, “Ulus-Ortaköy-Zincirlikuyu“ üçgeninin tam merkezindeki yooistanbul, konumu ve mimari yapısı nedeniyle emlak sektörünün en iddialı projeleri arasında yer alıyor.

    PHILLIPPE STARCK İMZALI
    “Yaşayan Efsane” olarak adlandırılan Fransız tasarımcı “Phillippe Starck” imzasıyla yükselen yooistanbul, lüksü yeniden tanımlayan detaylarıyla öne çıkıyor. 11 blok ve 116 rezidanstan oluşan projede bloklar benzerlerinin aksine sadece 5 kat olarak yükseliyor. Tabandan tavana uzanan çift camlar ile kesintisiz panoramik boğaz ve doğa manzaraları mekânın içine kadar girerken, ısı ve ses yalıtımı da son derece kusursuz şekilde sağlanıyor.

    ISLAK MEKANLAR
    Kendine özgü mimarisi ile yooistanbul’da, ıslak mekanlar tamamen doğal mermerden, yer döşemeleri ise masif parkeden hazırlanıyor. Projede tüm mekanlarda doğal taşlar zemin döşeme kaplaması olarak kullanılıyor, mutfaklarda Gagganeu ankastreler, banyolarda ise Hans Grohe bataryalar uygulanıyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzları, SPA, Türk Hamamı, Sauna, Buhar odası, Fitness salonu, Yoga odası, Clubhouse ve Kid’s Club gibi zengin sosyal imkânlar sunuluyor. Lüks concierge ve vale hizmeti, resort stili havuz kenarı servisi, 24 saat güvenlik hizmetleri de bulunan akıllı binalar high tech otomosyon çözümleri sayesinde Touch-Pad’lerle kontrol ediliyor.


    DAILY TELEGRAPH’A GÖRE YAŞANABİLİR 10 PROJE ARASINDA
    Boğaz Köprüsü’ne komşu olan ve şehrin merkezinde tek yatay proje olarak dikkat çeken yooistanbul, doğayla bütünleşik olarak tasarlandı. İngilizlerin saygın gazetesi The Daily Telegraph tarafından ‘Yeryüzündeki yaşanılabilir 10 proje’ arasında gösterilen yooistanbul, tasarımlarıyla lüks kavramını bambaşka bir perspektif ve vizyonla yorumluyor. Tasarımcı Starck geliştirdiği “ekolojik demokrasi” kavramını İstanbul’da ‘yooistanbul’ ile hayata geçiriyor. Say Yapı, ” Sadece bir ev değil, bir yaşam tarzı sunuyor!”

    ŞEHRİN KALBİNDE KAOSTAN UZAK YAŞAM
    xÜnlü tasarımcı Philippe Starck’ın; doğaya saygı ve doğayla iç içe yaşam öğelerini ilke edinen “Ekolojik Demokrasi” kavramı ile tasarlanan yooistanbul, metropol yaşamının beton siluetine natürel bir alternatif vaat ediyor. Ortaköy’de, yüzde 80’i yeşil alan olan bu proje, hem doğaya hem de insana saygının altını çiziyor. 22 bin metrekarelik arazide yer alan yooistanbul, sakinlerine İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası eşliğinde, ağaçlar arasında uzanan yürüyüş parkurları ile doğayla iç içe ayrıcalıklı bir yaşama start vermeye hazırlanıyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.