DOLAR 32,4995
EURO 34,7754
ALTIN 2488,762
BIST 9562,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    17. Avrupa Kalite Zirvesi Londra’da gerçekleşti

    17. Avrupa Kalite Zirvesi Londra’da gerçekleşti
    29.06.2022
    A+
    A-

    İstanbul, Brüksel, Frankfurt, Saraybosna, Belgrad, Paris ve Amsterdam gibi başkentlerde gerçekleşen ‘Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi’nin 17’ncısı Londra’da, sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın isimlerinin katılımıyla gerçekleşti. ‘Lobin International’ tarafından 29 Haziran tarihinde düzenlendi.

    Yunus Emre Enstitüsü salonunda düzenlenen zirvede Lobin International Başkanı Fahri Ustaoğlu ; Kalıcı barışın tek yolu vardır o da savaşa hazır olmaktır. Türkiye savunma sanayindeki gelişmeleriyle coğrafyamızdaki barışın teminatıdır . Türkiye teknoloji yatırımlarıyla son dönemdeki oyun kuruculardan biri olacaktır. ‘ dedi .

    İmece Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu;
    Türkiye ile İngiltere’nin geçmişe dayalı siyasal , sosyal ilişkileri var . İngiltere , Türkiye’nin son 100 yılına etki etmiş bir ülke . Umarım bundan sonraki 100 yıla kendimiz etki ederiz dedi .

    Neo Resonans direktörü Dr. Emre Toker ;
    Bağımlılığa sebep olan hastalıkları radyo dalgalarıyla tedavi eden bir sistem geliştirdik. Hastalarımızın dualarını almak bizim için önemli . Bu geliştirdiğimiz sistemi yaygınlaştırmak için çalışmalar yapıyoruz.

    Zirveye Katlımda bulunanalar;

    Mustafa Karali , Karali Çay Yönetim Kurulu Başkanı
    Mustafa Boyraz , THY Hukuk Müşaviri
    Deniz Aydemir , Solid Security Yönetim Kurulu Üyesi
    Meta Akkuş , Yapımcı , Yönetmen
    Nusret Çağlar , CGL Cargocare Yönetim Kurulu Başkanı
    Poyraz Veysal Çadır , Radyo Anadolu Yönetim Kurulu Başkanı
    Taceddin Özcan , Paragons Yönetim Kurulu Başkanı
    ve Fehim Ustaoğlu katılanlar arasındaydı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.