DOLAR 32,5592
EURO 34,9419
ALTIN 2442,42
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    19 Mayıs coşkusu İstMarina AVM’de başlıyor

    19 Mayıs coşkusu İstMarina AVM’de başlıyor
    17.05.2019
    A+
    A-

    Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi’nde eğlence devam ediyor. Sosyal ve kültürel aktiviteleri ile her yaştan ziyaretçilerine keyifli anlar sunan İstMarina AVM, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor.

    19 Mayıs etkinlikleri kapsamında birbirinden coşkulu gösterilere ev sahipliği yapacak olan AVM, ziyaretçilerine unutulmaz bir hafta sonu geçirmeye hazırlanıyor.

    16.00 – 17.00 saatleri arasında Dragos Musiki Derneği Dünya & Etnik Müzikler Korosu eşliğinde başlayacak törende, koro, Türk Sanat Müziği ve türkülerden oluşan geniş repertuvarı ile izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak. Ardından 17.00 – 18.00 saatlerinde sahneye çıkacak Gordi Gürcistan Halk Dansları Yıldızlar Ekibi, hareketli ve renkli dansları eşliğinde izleyenlere müthiş bir görsel şov yaşatacak.

    Misafirlerin hem marşlar söyleyip hem de doyasıya eğleneceği neşe dolu bayram kutlamalarında bando takımı Türk bayrakları eşliğinde kortej yürüyüşü gerçekleştirecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.