DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    19 Mayıs’ta milli ve manevi duygular birarada yaşanacak

    19 Mayıs’ta milli ve manevi duygular birarada yaşanacak
    18.05.2020
    A+
    A-

    19 Mayıs 2020 Salı günü Gençlik ve Spor Bayramı ve İslam âlemi için bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesinin birlikte kutlanacağı bir gün olacak. Bu anlamlı günde yüksek bir enerjinin yaşanacağı belirten İyi Yaşam Koçu ve Nefes Terapisti GEA City Kurucusu Merva Onur, “19 Mayıs’ta milli ve manevi anlamda özel bir günü idrak edeceğiz. Eski yaşam biçimlerimizden uzak, evde kalma sürelerimizin uzadığı bu dönemde iyi titreşim ve yüksek enerji ile zihnimizi berraklaştırabilir, içsel bir huzura kavuşabiliriz” dedi.

    19 sayısının gerek Kuran’ı Kerim’deki önemi, gerekse 19 sayısının kendi başına 1 ve 9 sayılarının taşıdığı titreşimin de 19 Mayıs’ı daha özel kıldığını belirten Merva Onur. 19 sayısı insanlığa hizmet etmeyi, manevi aydınlanmayı, sezgiyi ve yeni başlangıçları sembolize ettiğini söyledi. Ülke olarak yoğun bir enerji oluşturulacağının altını çizen Merva Onur Kurtuluş Savaşının başladığı günü milli bir bayram olarak yaşarken, diğer yandan da Kuran’ı Kerim’in Hz. Muhammed’e vahiy edilmeye başlandığı gece olması sebebiyle kutsal bir günü dualar ve iyi niyetlerle geçireceklerini ifade etti.

    İyi Yaşam Koçu ve Nefes Terapisti Merva Onur GEA City olarak enerjisi ve maneviyatı yüksek böyle bir günü daha iyi hissedebilmek, ruhunu ve bedenini iyileştirmek isteyen herkes ile birlikte meditasyon ve nefes terapisi yapacaklarını, Türk Halkı ve insanoğlu için dua edeceklerini vurguladı. Bu bilinçle hareket ederek yaşam enerjisinin farkındalığını kitlelerle paylaşacaklarını dile getirdi. Merva Onur sözlerine şöyle devam etti: “Zihnin rahatlaması çok önemli çünkü gerek zihinsel gerekse bedensel anlamda insanı her anlamda kuvvetlendiren en önemli şey zihin rahatlığıdır. Doğru ve içsel nefes egzersizleri ile hemen enerjimiz farklılaşacak. Milli ve manevi duygular birleşerek büyük bir enerji oluşturacak. Duyguların yoğun olarak yaşanacağı bu özel günde herkesi zoom üzerinden 19 Mayıs Salı saat 19:19’da gerçekleştireceğimiz seansa bekliyorum.”

    https://zoom.us/j/93719552366

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.