DOLAR 32,3235
EURO 35,1285
ALTIN 2303,397
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    1stanbul projesi tamamlandı

    1stanbul projesi tamamlandı
    17.02.2020
    A+
    A-

    Her köşesine yeşilin ve mavinin hakim olduğu, konforu doğayla buluşturan mimari anlayışı, günün her saatinde yaşayan, farklı zevklere alternatif çözümler sunan sosyal alanları ve hizmetleriyle hayatla iç içe, hayatın içinde 1stanbul…

    1stanbul’da kaliteli bir yaşam için ihtiyacınız olan her ayrıntı düşünüldü.

    Dairenize direk geçiş yapabileceğiniz kapalı otopark, blok girişlerinde sizi ve misafirlerinizi karşılayan ferah bir lobi ve bekleme alanı… Her katta bahçe keyfini yaşayıp samimi dostluklar kurabileceğiniz kat bahçeleriyle 1stanbul, kendinize ve ailenize verebileceğiniz en güzel hediye.

    1stanbul’un yaşama renk ve hareket katan sosyal alanlarıyla, dolu dolu bir hayat ve sağlıklı bir gelecek sizi bekliyor. Toplam arsa alanı 90.000 m2 toplam inşaat alanı 206.000 m2 1.188 konut 482 adet 1+1 228 adet 2+1 390 adet 3+1 32 adet 3+1 dubleks 56 adet 4+1 olan proje özgün mimarisi, geniş sosyal olanakları, 58 m2’den 219 m2’ye kadar değişen 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 daire alternatifleri ve ulaşım imkanları ile keyifli bir yaşam sunuyor.

    1stanbul, ayrıca herkesin yaşamak isteyeceği, kazançlı bir yatırım fırsatı da sunuyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Ispartakule’nin en merkezi noktasında yer alması da 1stanbul’u değeri sürekli artan, kira getirisi yüksek bir proje olmasını sağlıyor.

    Avrupa Yakası’nda modern yaşamın yeni merkezi olan Bahçeşehir-Ispartakule’nin girişinde yer alan 1stanbul, alternatif ulaşım olanaklarıyla şehrin enerjisinden kopmadan huzurlu bir yaşam sunuyor. Bir yanda şehir, diğer yanda deniz ve göl manzarasına sahip 1stanbul’da hayat dört dörtlük yaşanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.