DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2017 Iconic Ödülleri’nde GROHE, 9 ödül birden kazandı

    2017 Iconic Ödülleri’nde GROHE, 9 ödül birden kazandı
    13.10.2017
    A+
    A-

    GROHE “Ürün” kategorisinde Blue Home, Concetto Professional ve Euphoria 260 için 3 “En İyinin İyisi” 2017 İconic Ödülü’nün yanı sıra Sense ve Sense Guard, Lineare, Essence Professional ve Smart Control Concealed için de Iconic Ödüller kazandı

    GROHE, “İletişim” kategorisi: “GROHE Architekturlösungen” (“GROHE Mimari Çözümleri”) yayın dizisi ile “Mimari” kategorisinde ise ISH 2017’de GROHE’nin ticari fuar standı ile ödüle layık görüldü

    Her yıl mimari, inşaat, sanayi ve üretim sektörlerinde vizyoner binaları, yenilikçi ürünleri ve sürdürülebilir iletişimi ödüllendiren Iconic Ödüller’de GROHE bu yıl, “Ürün”, “İletişim” ve “Mimari” kategorilerinde dokuz ödülün sahibi oldu.

    “Ürün” kategorisinde, üç “En İyinin İyisi” ve dört 2017 İconic Ödülü

    GROHE Blue Home musluk suyu sistemi, profesyonel Concetto Professional mutfak bataryası ve Euphoria 260 duş başlığının her biri, “Ürün” kategorisinde bir “En İyinin İyisi” 2017 Iconic Ödülü’ne layık görüldü. GROHE Blue Home musluk suyu sistemi, tek bir düğme dokunuşu ile, mükemmel içe sıcaklığına soğutulmuş leziz filtrelenmiş suyu, sodalı, orta sodalı veya sade olmak üzere üç farklı seçenek ile doğrudan bardağa getiriyor. Zamanın ötesine geçen tasarımı yenilikçi teknoloji ile bir araya getiren sistem, zarif bir mutfak bataryasını entegre filtreli yüksek performanslı bir soğutucudan oluşuyor.

    GROHE Concetto Professional mutfak bataryası, GrohFlexx ve EasyDock M teknolojisi ile son derece esnek ve kullanması kolay. Entegre metal yaylı silikon hortumu, bataryanın 360 derece dönmesine imkan verirken, normal su akışı ile jet akışı arasında kolay geçişe imkan veren butonu ile, bulaşık ve sebzelerin yıkanması ve büyük tencerelerin zahmetsizce doldurulmasına imkan veriyor.

    Euphoria 260 duş başlığı, 260mm çapı ve üç alan özelliği ile duş yapmayı sakinleştirici ve kişiye özel bir deneyim haline getiriyor. Kullanıcılar, su akışını ruh hallerine uyacak şekilde değiştirebiliyor, sadece SmartControl paneli üzerindeki kadranı çevirerek güçlü şekilde yoğunlaştırılmış jet ve canlandırıcı akıştan tam yumuşak yağmur duşuna geçebiliyorlar.

    GROHE “Ürün” kategorisinde, ayrıca Lineare ve Essence Professional batarya koleksiyonlarının yanı sıra SmartControl Concealed ankastre kontrol elemanı ve yeni su güvenlik sistemleri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard ile de bu yıl İconic Ödüller aldı. Lineare batarya serisi, net hatları ile banyoya şekil verirken Essence Professional batarya yelpazesi ise mutfak işlerini daha etkin ve daha konforlu hale getiriyor. Pürüzsüz ve minimalist tasarımlı SmartControl Concealed kontrol paneli, sezgisel basmalı buton ve döndürmeli kadran teknolojisi ile kontrol edilebiliyor. Sense ve SenseGuard’dan oluşan yenilikçi ve akıllı su güvenliği sistemi, su hasarını tespit edip evleri koruyor.

    GROHE ISH 2017’deki stand tasarımıyla “Mimari” kategorisinde Iconic Ödülü aldı

    GROHE, Frankfurt am Main’da düzenlenen, dünyanın önde gelen banyo, bina, enerji ve iklim teknolojisi ile yenilenebilir enerji ticaret fuarı ISH 2017’deki etkileyici standı ile “Mimari” kategorisinde Iconic Ödül kazandı. “WATER. INTELLIGENCE. ENJOYMENT.” sloganı ile, sektörde önce bir pazar lideri olarak kendini sunan GROHE, muazzam sergi alanında, suyun dijital olarak kontrol edilebilirliğini bir inovasyon olarak vitrine çıkarmıştı.

    GROHE Architekturlösungen – “İletişim kategorisinin kazananı

    GROHE, Alman inşaat dergisi “DBZ Deutsche BauZeitschrift”’in ekinde yayınladığı “GROHE Architekturlösungen” serisi ile de, “İletişim” kategorisinde Iconic Ödül’e layık görüldü. Her sayıda, inşaat projeleri ve bunlarda kullanılan GROHE ürünlerinin sunulduğu spesifik bir konu (örn. oteller, ofis binaları veya bakım ve huzur evleri gibi) gösteriliyor. Ayrıca, mimari sorulara da cevap veriliyor. Şirketin temel iletişim araçlarından biri olan “GROHE Architekturlösungen”in hedef kitlesini mimarlar, profesyonel planlamacılar, tesisat uzmanları ve konuya özel gruplar oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.