DOLAR 32,3701
EURO 35,0429
ALTIN 2325,139
BIST 9126,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da gerçekleşti

    2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da gerçekleşti
    03.04.2018
    A+
    A-

    ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirdi.

     

    Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, bugüne kadar gerçekleştirdiği eğitim, seminer, konferans ve etkinlik faaliyetlerinin hepsini bünyesinde barındıran, Türkiye ve KKTC’den birçok gayrimenkul danışmanı ve Brokerı bir araya getirerek dev bir organizasyona imza attı.

     

    28-30 Mart tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’nde gayrimenkul danışmanlık sektörü, alanında uzman konuk ve profesyonellerin katılımıyla masaya yatırıldı. Broker ve Gayrimenkul Danışmanlarının networklerini de geliştirdikleri kongrede; 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı beklentileri, iş hayatında iletişim, girişimcilik, motivasyon konularında seminerler gerçekleştirildi.

    2018’de hedef yüzde 50 büyümek

    ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan’ın da katıldığı kongrede, ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay ‘2017 Değerlendirmesi, 2018’e Bakış’ başlığı altında ERA Gayrimenkul Türkiye’nin hedeflerini anlattı.  Atalay, “ERA Gayrimenkul Türkiye olarak, 2017 yılında pazar payını en fazla büyüten firma oldu. Ofis adedini % 35, Gayrimenkul danışmanı sayımızı % 95, Broker sayımızı % 35, idari ofis kadromuzu % 90’ın üzerinde büyüttük. 2018 hedefimizi ofis bazında % 50 büyüme olarak belirledik. 2017 yılında bünyemize 17 ofisi dahil ettik. Verdiğimiz hizmet kalitesi ile gayrimenkul sektörünün en iyi firması olmayı başardık. Bunu 2018 yılında da koruyarak büyümeyi hedefliyoruz” dedi.

    Tüm ERA Broker, Gayrimenkul Danışmanı, Ofis Yöneticisi, Ofis Asistanlarının katılacağı kongrede; ayrıca yazar İlker Taner Uzun ‘Satışta Tutku, Mücadele Ruhu, Mental ve Fiziksel Hazırlığın Sonuca Katkısı’, Academy NEURO Liderlik ve Satış Stratejisti, Eğitimci ve Yazar Mert Aydıner ‘İş Hayatında İletişim Sanatı’, Sifisan Entertainment İnvestments Başkanı Adnan Akdemir, ‘Adnan Akdemir ile Girişimciliğin Şifreleri’ ve konularında sunum yaptı. Hollanda Amsterdam’da hizmet veren ERA EVİM Makelaars Broker’ı Selman Şen’in, ERA Türkiye ve Hollanda arasında iş ve ticaret imkanlarıyla ilgili konuşma yaptığı kongrede, ERA Gayrimenkul Türkiye Eğitim ve Gelişim Yöneticisi Azerşin Saraç ise ‘Kurumsal Stiliniz ve İş Etiketiniz’ konusunu ele aldı.

    Büyük kongrede büyük ödül

    Kongrenin ardından düzenlenen gala gecesinde, 15 ayrı kategoride 2017 yılının en başarılı ERA Gayrimenkul profesyonellerine ödülleri verildi. ‘En yüksek ciro yapan ERA Ofisi Ödülü’ ERA Kale Çanakkale Ofisi’nin olurken, ‘en yüksek işlem yapan ERA Profesyoneli Ödülü’ Sema Akçıl’a verildi.

    2017 yılının enleri, Recruiting, En Hızlı Gelişim Gösteren Ofis, Teknoloji İnovasyon, Ekip Sinerjisi Müşteri Memnuniyeti Kategorilerinde ödüllerini ERA Türkiye Yönetim Kurulu üyelerinden aldılar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.