DOLAR 32,3274
EURO 35,0816
ALTIN 2292,229
BIST 8979,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2019 Yılının en çok konuşulacak fuarı İMOB’da yerimizi alıyoruz

    2019 Yılının en çok konuşulacak fuarı İMOB’da yerimizi alıyoruz
    18.01.2019
    A+
    A-

    15.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında CNR Expo fuar merkezinde gerçekleşecek. Türkiye’nin Mobilya Başkenti Modoko adına yerli üretimin en önemli merkezlerinden biri olarak ana fuaye alanında yerini alacak.

    Türkiye’nin en modern ve en seçkin mobilyacılar sitesi MODOKO, 22 – 27 Ocak 2019 tarihleri arasında İMOB – 15. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda yerini alıyor. Ana fuaye alanındaki 7. Hall’de ziyaretçilerini ağırlayacak olan MODOKO, yüzlerce mağazasının binlerce şeçkin ürünlerini dijital ortamda da ziyaretçileri ile paylaşacak. Yılın en çok konuşulan gündem başlıklarından biri olan mobilya sektörü adına gündemi her zaman yakından takip eden Modoko, çevre dostu kurumsal yapısı nedeniyle doğal hayata katkı sunacak özel tasarımlı bez çantalarını da ziyaretçilerine sunacak.

    MODOKO Hakkında;

    1969’da kurulan Türkiye’nin en seçkin mobilyacılar sitesi MODOKO’ da 150.000 m2 alanda 350 önemli mağaza bulunmaktadır.  Her tarzda mobilya üreten ve kişiye özel tasarım yapan birçok firmayı da bünyesinde bulundurarak yaşam alanlarını daha ‘özel’ kılan MODOKO, doğrudan 5.000, dolaylı olarak 35.000 kişiye istihdam sağlamaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.