DOLAR 32,3705
EURO 34,7843
ALTIN 2439,347
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2019’un dikkat çeken güzergâhları

    2019’un dikkat çeken güzergâhları
    11.01.2019
    A+
    A-

    2019’daki ilk FEST Travel bülteniyle tüm gezginlere tekrar mutlu yıllar diliyoruz. Aramızda yaptığımız kısa bir anket sonucunda çıkan 2019’un en çok dikkat çekebilecek altı güzergâhı sizin için derledik. Yeni yıl ile yeni geziler hayallerinizi süslerken sizlere yardımcı olmak istedik.

    FEST Travel tecrübesi ve ayrıcalığıyla görebileceğiniz bu altı rotada ve diğer güzergâhlarımızda sizleri ağırlamak dileğiyle.

    Kayıp Kıta Madagaskar

    Madagaskar, doğal güzellikleri, hiçbir yerde görülemeyecek canlıları ile keşfedilmeyi bekleyen bir kayıp kıta.

    Hakkâri-Şırnak-Cizre

    Ülkemizde 2018’in keşfedilmeyi bekleyen yıldızı Tunceli oldu. FEST Travel olarak buraya yoğun bir çalışma gerçekleştirdik ve 2019’da da bunu sürdürüyoruz. Ancak bizim için 2019’un dikkat çekecek yeni rotası Hakkâri-Şırnak-Cizre olacak. .

    Etiyopya

    Hem Omo Vadisi hem de klasik güzergâhı ile Etiyopya keşif tutkusu ile beslenen gezginlerin göz ardı edemediği bir adres. 2019’da da bu özelliğini koruyacak gibi. Afrika’nın bu şaşırtıcı ülkesini keşfedebilirsiniz.

    Umman

    Efsanevi denizci ve kâşif Sinbad’ın ülkesi yavaş ve sessizce gezginlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. 2018’de Umman Havayollarının da resmi olarak ülkemize ofis açmasıyla birlikte Umman’a ilginin çok daha artacağına inanıyoruz. Arabistan Yarımadasının incisi, dipsiz çöl denizleri, büyüleyici sahilleri, dramatik dağları ve merak uyandıran tarihi ile FEST Travel’ın yıldızları arasındaki Umman’ı keşfetmeye başlayabilirsiniz.

    Pakistan

    Renkli kamyonlarının heybeti, sıcak insanları ile Pakistan çok az gezginin görme fırsatı yakalayabildiği bir ülke. Hiç şüphesiz listemizin de en önemli güzergâhı. İndus Vadisi’nin efsanevi görkeminin, Pakistan’ın coşkusunun ve eşsiz kültürünün FEST gezginlerinin dikkatini çekeceği aşikâr. P

    Romanya

    Bizce Avrupa’nın göz ardı edilen ülkelerinden biri Romanya. Oysaki kültürü, coşkusu ve renkliliği ile nefes kesiyor, her gideni hayrete düşürüyor ve ‘bu kadar yakında olan bir yere neden daha önce gitmedim’ dedirtiyor. Drakulas’ı, Gotik mimarisi, tıka basa tapınakları, Tuna Deltası’nın güzelliği, Avrupa’nın en iyi korunmuş vahşi yaşamı ile hemen yanı başımızdaki bu ülkeyi keşfedebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.