DOLAR 32,33
EURO 35,1947
ALTIN 2247,149
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2020’ye essence ile pozitif enerjini yay

    2020’ye essence ile pozitif enerjini yay
    13.12.2019
    A+
    A-

    Yüze parlak ve aydınlık bir görünüm veren aydınlatıcılar ile gözleri daha çarpıcı hale getiren parıltılı farlar, 2020 makyaj trendlerine de damgasını vurdu. essence’nin kristal gibi parlayan göz farları için geliştirdiği crystal power göz farı paleti ve yüzlerde ışıltı yaratan allık highlighter paleti ile yılbaşında bir yıldız gibi parlayabilir ve göz alıcı görünebilirsiniz.

    2020’yi parlayan bir görünümle, ışıl ışıl karşılamaya ne dersiniz? Makyajınıza ekleyeceğiniz küçük detaylarla hem girdiğiniz ortamda daha göz alıcı görünebilir hem de kristal gibi parlayan görünümünüzle pozitif enerjinizi etrafınıza da bulaştırabilirsiniz.

    Makyajın olmazsa olmazı aydınlatıcılar!

    Günlük makyajın yanı sıra özellikle gece makyajının vazgeçilmezleri arasına giren aydınlatıcılar, makyaja final dokunuşu gerçekleştirerek, canlı ve parlak görünmenizi sağlıyor. essence’nin crystal power vegan allık ve highlighter paleti, ten renginize hoş bir parıltı katarak,  elmacık kemikleri, dudakların kenarı ve şakak bölgesi gibi yüzde ön plana çıkmasını istediğiniz bölgeleri vurgulamanıza yardımcı oluyor. Makyaj altı olarak ya da tek başına da kullanılabilen palette yer alan 4 yumuşak tonu eliniz ya da fırça yardımıyla sürerek, yüzünüzde parlak vurgular oluşturabilirsiniz.

    Gözlerinizin içi ayrı dışı ayrı parlasın

    essence Crystal power göz farı paleti, gözlerinizin içi parlarken göz kapaklarında da kristal gibi parlayan bir efekt yaratmanıza yardımcı olacak.  8 parıltılı ve mat farı bir arada sunan göz farı paleti, kristal gibi parıldayan göz kapakları için rosé gold, yeşil-mavi ve parıltılı beyaz renk seçeneklerine sahip. Pudramsı dokusu sayesinde oldukça yumuşak bir dokunuş sunan paleti, fırçayla veya parmak uçlarıyla uygulanarak kolayca dağıtabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.