DOLAR 32,3391
EURO 35,0952
ALTIN 2239,965
BIST 8855,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2021 Yılı Türkiye Tanıtma Platformu ödülü Banu Dedeman’a verildi

    2021 Yılı Türkiye Tanıtma Platformu ödülü Banu Dedeman’a verildi
    22.10.2021
    A+
    A-

    Turizm sektörünün en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olarak Türkiye’nin tanıtımı için birçok proje hayata geçiren Türkiye Tanıtma Platformu (TUTAP) tarafından verilen ‘TUTAP Ödülü’ sektördeki çalışmalarından dolayı Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman’a verildi. 21 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilen törende takdim edilen ödülün yanı sıra platformun Onur Kurulu Üyesi unvanını da alan Banu Dedeman, ayrıca TUTAP tarafından “Türkiye’nin Kültür ve Turizm Elçisi” seçildi.

    Türkiye’de turizm sektörünün gelişmesi için pek çok çalışmaya imza atan Türkiye Tanıtma Platformu (TUTAP), aynı zamanda UNESCO Dünya Kültürel Miras alanlarıyla ilgili önemli projeleri de hayata geçiriyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı için tanıtım materyalleri hazırlayan platform, “Kültür ve Turizm Elçileri” çalışması ile Türkiye turizmini dünyaya tanıtmak adına önemli bir sosyal sorumluluğu da yerine getiriyor.

    Dedeman Bostancı İstanbul Hotel & Convention Center’da 21 Ekim Perşembe günü yapılan törende ödülünü alan Banu Dedeman’ın platforma Onur Kurulu Üyesi olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Türkiye Tanıtma Platformu Başkanı Fikret Yıldız, “Dedeman ülkemiz için çok önemli bir markadır. Dünyada değişen ve gelişen turizm sektöründe yerini koruyan ve gelişmeye devam eden örnek bir değerdir. Bu değerli markanın 3. kuşak temsilcisi Banu Dedeman, markayı daha da ileriye taşıyan önemli bir turizmcidir. Platformumuza kendisini davet etme nedenimiz, çok önemli bir turizmci ve önemli bir markanın temsilcisi olmasının yanı sıra, Türkiye turizmi ve şehir otelleri ile güzide kentlerimizin tanıtılması için her zaman taşıdığı büyük heyecandır. Türkiye Tanıtma Platformu olarak, 5 milyon gönüllü turizm elçisi hedefine hızlı adımlarla giden ve tüm amacını ülke tanıtımına veren yapımız ile Banu Dedeman’ın bu tanıtıma duyduğu heyecan ortak noktamızı oluşturuyor” dedi.

    Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman törende yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar ülkemizin farklı bölgelerinde yer alan otellerimizle hem ülkemizin hem de bulunduğumuz bölgelerin turizm değerlerini öne çıkarma misyonu ile hareket ettik. Ülkemizin sahip olduğu doğal ve tarihi güzelliklerin bilinirliğinin artması, yerli ve yabancı misafirlerimiz tarafından ziyaret edilmesi, ülkemizin dünya turizm sektöründe hak ettiği paya sahip olması en büyük arzumuz.

    Anadolu’daki tarihi zenginlikleri tanıtmayı kendine misyon edinmiş bir turizmci olarak, TUTAP’ın şahsıma sunduğu ‘Türkiye’nin Kültür ve Turizm Elçisi’ unvanı sebebiyle büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Geçmişten geleceğe bir köprü olan kültürel miraslarımızın tanıtılması için Dedeman markası olarak çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Tanıtma Platformu Başkanı Sayın Fikret Yıldız’a ve TUTAP İstanbul Temsilcisi Sevgili Nermin Yurtoğlu’na beni ‘2021 Yılı TUTAP Ödülü’ne layık gördükleri ve Onur Kurulu üyeliğine davetleri için en içten teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.