DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2023 Türkiye BAJA Şampiyonası’na Sur Yapı Marka AVM’den büyük destek

    2023 Türkiye BAJA Şampiyonası’na Sur Yapı Marka AVM’den büyük destek
    26.09.2023
    A+
    A-

    Sur Yapı Marka AVM, 2023 Türkiye BAJA Şampiyonası’nın 29 Eylül-1 Ekim tarihinde Bursa’da gerçekleşecek olan ikinci yarışı BAJA Resital’e sponsor oldu. 29 Eylül 2023 Cuma günü saat 16:00’da Sur Yapı Marka AVM önünden verilecek seremonik start ile başlayacak yarışta, yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda sporcu mücadele edecek. 

     

    Türkiye’nin en seçkin markalarını ziyaretçileriyle buluşturan Sur Yapı Marka AVM, 2023 Türkiye BAJA Şampiyonası’na destek veriyor. Toplam 4 yarıştan oluşan 2023 Türkiye BAJA Şampiyonası’nın 29 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında Bursa’da gerçekleşecek ikinci yarışı BAJA Resital’e sponsor olan Sur Yapı Marka AVM, yarışın ‘seremonik start’ına da ev sahipliği yapacak. 29 Eylül’de saat 16.00’da Sur Yapı Marka AVM önünden verilecek seremonik start ile başlayacak yarışa, yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda sporcu mücadele edecek. Ayrıca yarışta mücadele edecek araçlardan bazıları bugünden itibaren etkinlik sonuna kadar Sur Yapı Marka AVM’de sergilenecek.

     

    Bursalılar adrenaline doyacak

    Bursa Alternatif Sporlar Spor Kulübü (BASK) tarafından düzenlenen 2023 Türkiye BAJA Şampiyonası, otomobil sporları tutkunlarını Bursa’da bir araya getirecek. 4×4 ve 6×6 arazi araçları ile buggy veya SSV adı verilen çöl yarışları için geliştirilmiş̧ özel yarış̧ araçlarının ayrı klasmanlarda, bir arada ve yol dışı etaplarda yarıştığı rally tipi offroad yarışı olarak tanımlanan BAJA’da parkurlar yumuşak kumdan krater kayalarına kadar değişiklik gösterebiliyor.

    Bursa’nın eskiye dayanan otomobil sporları tecrübesiyle, son yılların gözde otomobil sporları branşı BAJA’nın buluştuğu BAJA Resital organizasyonunda sporseverler hem heyecanlı hem de seyir zevki yüksek bir mücadeleye şahit olacak. Dayanıklılık ve adrenalinin ön plana çıktığı BAJA Resital’de yarışçılar 120 metre ile 1000 metre rakım arasında değişen yükseklilerde geçen zorlu bir etapta yarışacak. 220 kilometresi özel etap olan 470 kilometrelik mesafenin 3 günde gerçekleşeceği yarış 29 Eylül saat 16.30’da Bursa’nın doğa harikası bir noktası olan Dağyenice Göleti bölgesinden start alacak.

     

    Muradiyesarnıç’ta özel seyirci alanı kurulacak

    BASK seyirci etabını takiben, 30 Eylül’de Kemalpaşa Muradiyesarnıç bölgesinden start alan yarışçılar Maceraist etab iki kere geçecekler. 1 Ekim’de Karapınar bölgesinden start alan yarış BAV-ISUZU özel etabının geçilmesiyle devam edecek ve Bursa Aloft Hotel önünde sonlanacak. Yarış severler 30 Eylül ve 1 Ekim’de Kemalpaşa Muradiyesarnıç’ta kurulacak olan seyirci alanından yarışı izleyebilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.