DOLAR 32,5581
EURO 34,8385
ALTIN 2430,272
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    23 Nisan çoşkusu İstMarina Alışveriş Merkezi’nde yaşandı

    23 Nisan çoşkusu İstMarina Alışveriş Merkezi’nde yaşandı
    24.04.2018
    A+
    A-

    Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocuklara unutamayacakları anlar yaşattı.

    Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip etkinlikleriyle ziyaretçilerin gözdesi olan İstMarina Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda eğitici ve eğlenceli etkinlikleriyle heyecan ve coşkuyu zirveye taşıdı.

    21 – 22 – 23 Nisan tarihlerinde İstMarina Alışveriş Merkezi’ne gelen çocuklar, “Sualtı Dünyası Çocuk Atölyesi” kapsamında; balık yakalama oyunu, çevreci çanta yapımı ve balık el kuklası yapımı çalışmalarına katıldı. Çocuklar, dev objelerle sualtı dünyasını yaşarken interaktif olarak resim atölyesine katıldı ve “Dijital Akvaryum”u deneyimledi. Atölye çalışmalarının yanı sıra aynı tarihlerde İstMarina Alışveriş Merkezi’nde sihirbaz gösterisini izleme fırsatı buldular.

    23 Nisan’da ise etkinlik alanında kurulan Masterpiece Kids Heykel Yapım Atölyesi ile sanatsal bakış açılarını geliştirerek, el emeği ürünler ortaya koydular. Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda İstMarina Alışveriş Merkezi’ne gelen çocuklara akvaryum içerisinde balık hediye edildi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.