DOLAR 32,3447
EURO 34,9254
ALTIN 2399,254
BIST 10202,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İnegöl AVM’de kutlanır

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İnegöl AVM’de kutlanır
    03.04.2019
    A+
    A-

    Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM, baharın gelişini ve Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı; birbirinden özel atölye, etkinlik ve gösterilerle karşılıyor.

    Alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan İnegöl AVM, hem baharı hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla karşılıyor.

    Çocukları ve ebeveynleri mutlu edecek kampanya ve etkinlikleriyle Nisan ayında ziyaretçilerine keyifli bir program hazırlayan İnegöl AVM, bahara anne ve çocuklara özel düzenlediği çiçek dikim atölyesi ile merhaba diyor.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığımız Nisan ayı boyunca çocukları mutlu edecek programlar hazırlayan İnegöl AVM; uçurtma atölyesi, “Bilim Gösterisi, Kimyasal Kokteyl Atölyesi, Kuru buz Atölyesi” gibi üç ayrı sınıfta düzenlenecek bilimsel deney atölyeleri ve sevilen çizgi kahraman Akıllı Tavşan Momo gösterisini minik ziyaretçilerle buluşturacak.

    Arya Müzik işbirliği ile düzenlenecek bale gösterisi ve müzik dinletisi de bu aya renk katan bir diğer etkinlik olacak.

    İnegöl AVM ziyaretçileri Nisan ayında da kazanacak. İnegöl AVM’nin zengin marka karmasında alışveriş yapan ziyaretçiler, birbirinden özel hediyeler kazandıran soru – cevap yarışmasına katılarak, sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.