DOLAR 32,3277
EURO 35,1066
ALTIN 2305,172
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    23 Nisan’da çocuklar ve sağlık kahramanları unutulmayacak

    23 Nisan’da çocuklar ve sağlık kahramanları unutulmayacak
    21.04.2021
    A+
    A-

    Geliştirdiği çözümlerle müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak için çalışmalarını sürdüren İsfanbul AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için anlamlı bir yarışma düzenliyor. 5-10 yaş arası çocukların katılacağı etkinlik kapsamında İsfanbul Mutfak adıyla hizmet veren foodcourt bölümünde seçilen bir duvar, yarışmada 1’inci seçilen resimle süslenecek. Dereceye giren çocuklara da sürpriz ödüllerin verileceği yarışmada yer alacak resimlerin konusu ise kahraman sağlık çalışanları…

    Sunduğu hizmetlerle klasik AVM’lerden farklılaşan İsfanbul, bu kez anlamlı bir projeye imza atıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında resim yarışması düzenleyen İsfanbul AVM, İsfanbul Mutfak adıyla hizmet veren foodcourt bölümündeki bir duvara etkinlikte 1’inci olan resim çalışmasını ekleyecek. Minik ellerin çizeceği resimlerin teması ise kahraman sağlık çalışanları olacak.

    Dereceye giren çocuklara sürpriz hediyeler

    Yarışmada dereceye giren çocukları çeşitli sürprizler de bekliyor. 1’inci seçilen resmin sahibine bisiklet hediye edilecek. Ayrıca ilk 50’de yer alacak çocuklara top, çanta, paten ve hediye çekleri gibi sürpriz hediyeler verilecek.

    İsfanbul ile çocuklar arasındaki bağı geliştirmek ve kahraman sağlık çalışanlarının emeğini göz ardı etmemek amacıyla düzenlenen yarışmaya 5-10 yaş arası çocuklar katılabiliyor. Son katılım tarihi 30 Nisan olan yarışmada yer alacak resimler ise tasarim@isfanbul. com elektronik posta adresine gönderilebiliyor.

    Çocuklar ile sağlık çalışanları arasında manevi bağ oluşturulacak…

    İsfanbul AVM’nin bir diğer önemli etkinliği de sağlık çalışanlarına yönelik olacak. Bu kapsamda çocukların resimleri şık bir katalog haline getirilerek Eyüp ve Gaziosmanpaşa Devlet Hastanelerinde çalışan sağlık kahramanlarına hediye edilecek. Bu sayede çocuklar ile sağlık çalışanları arasında manevi bağ oluşturulması planlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.