DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    29 Ekim hangi güne denk geliyor, 29 Ekim tatil mi?

    29 Ekim hangi güne denk geliyor, 29 Ekim tatil mi?
    22.10.2018
    A+
    A-

    Her sene 29 Ekim okulların tatil edilip edilmediği merak edilir. 29 Ekim’de okullar tatil mi? sorusu hem öğrenciler hem de veliler tarafından ilk olarak internette araştırılır. 1923 yılında Cumhuriyetin ilan edildiği 29 Ekim günü Ulusal Bayramında Türkiye’nin içinde ve dışında devlet adına yalnız bugün tören yapılır. 29 Ekim’de ders işlenmez ve resmi olarak okullar tatil sayılır, ancak okullarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için çeşitli etkinlikler yapılır ve öğrencilerin katılımı beklenir.

    29 EKİM HANGİ GÜNE DENK GELİYOR?

    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 2018 yılında pazartesi gününe denk geliyor. Böylece çalışanlar için hafta sonuyla birlikte 3 gün tatil yapma imkanı da doğdu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.