DOLAR 32,3774
EURO 35,0458
ALTIN 2326,271
BIST 9139,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    36 volt akülü kırıcı delicilerin en hızlısı Hilti’den

    36 volt akülü kırıcı delicilerin en hızlısı Hilti’den
    02.08.2017
    A+
    A-

    İnşaat sektörüne Ar-Ge temelli kaliteli ürünleriyle yüksek katma değer sağlayan Hilti, yeni Hilti TE 6-A36 Akülü Kırıcı Delici ürününü piyasaya sundu. İnovatif ürünlerine yenilerini eklemeye hız kesmeden devam eden Hilti’nin yeni akülü kırıcı delicisi, yaratıcı darbeleme teknolojisi ile bir önceki modeline göre yüzde 30 daha yüksek performans sağlıyor. Elektrik, mekanik, çelik metal ve kaba işler gibi geniş yelpazede uygulamalarda hem darbeli ve darbesiz delim hem de kırım yapabilen Hilti TE 6-A36 Akülü Kırıcı Delici, pazardaki en hızlı 36 volt akülü kırıcı delici olma özelliğini taşıyor.

    Dünya çapında kırıcı delici ürün kategorisinde jenerik marka olan Hilti, bugüne kadar geliştirdiği en iyi akülü kırıcı delici ürünü yeni Hilti TE 6-A36’yı sektör profesyonelleri ile buluşturuyor. Standart kırıcı delicilere ve bir önceki modeline göre yüzde 30 daha hafif ve daha kompakt olan Hilti TE 6-A36 Akülü Kırıcı Delici, yaratıcı darbeleme teknolojisiyle de yüzde 30 daha yüksek performans ve verimlilik sunuyor. Elektrik, mekanik, çelik metal ve kaba işler gibi geniş yelpazede uygulamalarda kullanılabilen Hilti TE 6-A36, pazardaki en hızlı 36 volt akülü kırıcı delici olma özelliğini taşıyor. Hem darbeli ve darbesiz delim hem de kırım (pürüzlendirme) yapabilen Hilti TE 6-A36 Akülü Kırıcı Delici, yeni jenerasyon 36 volt Li-ion pilleri ile yüzde 73 daha yüksek kapasitede çalışırken, ağır uygulamalarda kablosuz olarak kullanılabiliyor. 5.2 Ah pil ile rakiplerinin tam 2 katı delim yapabilen yeni nesil akülü kırıcı delici, eksi 20 dereceye kadar çalışabilme özelliğiyle de öne çıkıyor.

    Titreşimi azaltan ve tozun tamamını emen konforlu kırıcı delici

    Yük altında ve yüksüz durumda sabit devir sayısı sağlayan Hilti TE 6-A36 Akülü Kırıcı Delici, kömürsüz motoru sayesinde daha az tamir gerektiriyor. Aktif Titreşim Azaltma (AVR) özelliği ile titreşimi büyük oranda azaltarak çalışanları yoğun titreşime maruz kalma sonucu ortaya çıkabilecek mesleki hastalıklardan da koruyor. Ergonomik tutma kolu tasarımıyla dikkat çeken Hilti TE 6-A36 Akülü Kırıcı Delici, tutma kolunun lastik kaplama özelliği sayesinde de düşük titreşim sağlıyor ve böylelikle rahat uygulama yapmaya imkân tanıyor. Ürünün toz toplama sistemi, tozun yüzde 100 oranında emilmesini sağlarken, yüksek enerji verimliliği ve kullanıcı konforu sunuyor.

    Ar-Ge harikası ürünlerine yenilerini eklemeye devam eden Hilti ürünlerini ve yeni Hilti TE 6-A36 Akülü Kırıcı Delici’yi, Hilti mağazalarından ve hilti.com.tr adresinden temin etmek mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.